Home Sanatate si Frumusete Mierea ca indulcitor folosit zi de zi – schimba zaharul rafinat cu un produs natural

Mierea ca indulcitor folosit zi de zi – schimba zaharul rafinat cu un produs natural

by Amira Pretorian
488 views

Mierea a fost descoperita si folosita de catre oameni de mii de ani. Acestia au observat ca lichidul auriu are proprietati curative si este un bun indulcitor. In Roma antica mierea era folosita si ca moneda de schimb, in locul galbenilor.

Oamenii moderni au uitat de capacitatile mierii si au inceput sa foloseasca pe scara larga zaharul alb rafinat ca indulcitor. Acesta este sarac in nutrimente si folosirea sa in exces poate duce la dezechilibre ale nivelului de glucoza din sange.

goingout

La Ferma de Miere folosim mierea ca indulcitor in viata de zi cu zi, pentru a beneficia de toate cele peste 1000 de compusi sanatosi din acest nectar al naturii. Ca si zaharul, mierea poate fi folosita pentru a indulci cafeaua, ceaiul ori pentru a gati o masa gustoasa si dulce. In plus aceasta aduce numeroase beneficii organismului.

Nivelurile ridicate de vitamine, minerale si antioxidanti din miere fac ca o singura lingura de miere sa fie de ajuns pentru a oferi un plus de energie. Antioxidantii previn imbatranirea timpurie si, impreuna cu apa continuta in cantitate mare de catre miere, mentin un aspect sanatos al tenului si al parului.

Aceste calitati ale mierii au fost studiate si supuse diverselor studii clinice care au confirmat cunostiintele antice despre miere. Consumul regulat de miere face ca nivelul de vitamina E din sange sa ramana ridicat, numarul trigliceridelor sa fie constant iar tensiunea arteriala sa fie tinuta la valori medii.

Mierea naturala 100% produsa de Ferma de Miere creste absorbtia de calciu si numarul hemoglobinelor, acestea ducand la fortificarea sistemului osos si a sistemului imunitar.

Datorita proprietatilor sale antiinflamatorii, mierea poate preveni artrita si poate ameliora durerile articulare. Un studiu clinic a demonstrat ca mierea imbunatateste digestia, fapt ce duce la un tranzit sanatos, prevenind constipatia.

Multi utilizatori de miere pretind ca aurul lichid ii ajuta sa treaca mai usor peste alergii, in special cele provocate de polen. Studiile nu au dovedit inca acest fapt, dar continutul de polen natural din miere ar putea actiona ca un vaccin.

Folosirea zilnica a mierii ca indulcitor, in locul zaharului, duce la intensificarea arderilor de grasimi care au loc in organism. Impreuna cu un regim sarac in grasimi nocive, un program de exercitii fizice si odihna, consumul de miere poate fi o metoda sigura si eficienta de a slabi.

Urmeaza exemplul colegilor de la Ferma de Miere si inlocuieste complet zaharul rafinat cu mierea naturala pentru a-ti asigura un stil de viata sanatos.

You may also like

1 comment

ionut 26/05/2014 - 16:55

Mierea este foarte buna dar nu se poate utiliza la temperaturi ridicate (fierbere), in schimb indulcitorul natural Panela (care se obtine din suc de trestie de zahar dehidratat) care este nerafinat si integral (pastreaza vitaminele si minerale necesare organismului) se poate utiliza si la indulcirea alimentelor fierbinti fara -si modifica proprietatile. Se gaseste de cumparat sub forma de pulbere si cuburi

Reply

Lasă un răspuns