Ne-am pus intrebarea daca proverbiala resemnare romaneasca este vindecabila.
De prea multe ori am auzit, in jurul nostru, expresii precum „asta e”, „asta-i viata…”, „fatalitate”. Folosite in mod constient sau nu, expresiile de acest gen ne influenteaza deciziile: fie cedam prea usor, fie devenim ineficienti sau ajungem sa ne plafonam.
Pentru a schimba aceasta perspectiva, propunem unui public activ, educat si preocupat de propria cariera, o noua abordare.
Tratament pentru IRONIA SORTII este o dezbatere despre proverbiala resemnare romaneasca si despre metodele de vindecare pe care le putem gasi, in abordarea inedita si originala a maestrului Horatiu Malaele.
De ce sa participi:
Educarea” optimismului începe cu schimbarea atitudinii. Cum abordarea contemplativ – pasiva nu este deloc recomandata, se impune lupta cu prea mult uzitatul „Asta e”.
Schimbarea de atitudine nu este cel mai simplu lucru.
Cu un efort sustinut, insa, asociat cu dorinta de a face niste schimbari profunde, începand de la nivel personal, rezultatele nu vor întarzia sa apara.
Participand la conferinta “Tratament pentru IRONIA SORTII” iti vei descoperi disponibilitatea si abilitatea de a vedea jumatatea plina a paharului, dar si beneficiile aduse de aceasta perspectiva.
PROGRAM: Tratament pentru ironia sortii
18:30 – 19.00 Inregistrarea participantilor
19:00 – 20.30 Conferinta sustinuta de Horatiu Malaele
20:30 – 21.30 Cocktail si business networking
Speaker
HORATIU MALAELE
Horatiu Malaele s-a nascut la 1 august 1952, in Targu Jiu, judetul Gorj.
A invatat la Liceul Tudor Vladimirescu din Targu Jiu si a avut prima expozitie personala de desene la casa de cultura din oras in clasa a 12-a.
Intentiona sa urmeze Institutul de Arte Plastice din capitala dar a absolvit in 1975 Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, la clasa profesorului Octavian Cotescu. A fost repartizat la Teatrul National din Piatra Neamt si a jucat in spectacole ca Tinerete fara batranete de Eduard Covalli, cu rolul lui Dorde pentru care a primit premiul de interpretare, in Sluga la doi stapani de Carlo Goldoni, Muntele de D.R. Popescu, Eulenspiegel de Charles de Coster, etc.
S-a mutat in capitala si a jucat pe scenele Teatrelor Nottara, Odeon, National, Bulandra din capitala, in roluri ca Fadinard din Palaria florentina de Eugene Labiche, Profesorul din Lectia de Eugen Ionescu, Vanea din Unchiul Vanea de A.P. Cehov, Tartaglia din Regele Cerb de Carlo Gozzi, etc.
Din 1982 a regizat spectacole de teatru ca O sarbatoare princiara de Theodor Mazilu, Puricele de Georges Faydeau, Carlo contra Carlo de Paul Ioachim, pentru care a obtinut premiul Festivalului Comediei Romanesti in 1994, Hotel de Tray Cooney, etc.
A debutat in cinematografie in anul 1974, cu filmul Muntele ascuns. A regizat 2 episoade din serialul TV Ministerul comediei, apoi filmele Palaria, Nunta muta, Funeralii fericite.
Tratament pentru ironia sortii
Data: 27-11-2013
Ora: 6:30 pm – 9:30 pm
Locatia: Hotel Novotel City Center Bucharest
Bilet acces 1-5 persoane – 159 ron
Bilet acces grup peste 6 persoane: 135 ron
Pentru comenzi de minim 6 bilete, comanda se va face telefonic.