Home FindOut Concurs restaurant La Mama 25 ianuarie – 5 februarie

Concurs restaurant La Mama 25 ianuarie – 5 februarie

by Maria Alexandrescu
772 views

*

Ce fel de mancare, din meniul restaurantelor La Mama, consideri ca defineste cel mai bine specificul restaurantului?  Argumenteaza. (vezi: www.lamama.ro )

*

 

 

 

Scrie un comentariu, cu raspunsul la intrebare, pe aceasta pagina, pana pe 5 februarie, si poti deveni castigatorul unui vocher in valoare de 120 lei, pentru o masa la Restaurant La Mama.

Anunta-ti prietenii, cheama-i sa te voteze! 😉

REGULAMENT CONCURS:

– Premiul va intra in posesia detinatorului celui mai bine apreciat comentariu de pe aceasta pagina.
– Comentariul va fi semnat, obligatoriu, cu numele complet (pe acel nume se va emite voucher).
– Comentariul va trebui sa raspunda corect intrebarii concursului, sau sa trateze subiectul cerut, dupa caz.
– Nu pot participa la concurs castigatorii unui concurs Goingout din ultimele 30 zile.
– Concursul se poate incheia oricand, in intervalul de desfasurare anuntat.
– Orice comentarii care nu trateaza intrebarea concursului, vor fi moderate, iar daca cei care adopta o atitudine sau limbaj ofensiv la adresa altor concurenti sau la adresa Goingout.ro, vor fi descalificati.

 

Jurizarea se va face pe 6 februarie, iar castigatorul va fi afisat pe site.

Voucherul este nominal si netransmisibil.

In cazul in care castigatorul nu va revendica premiul in termen de 24 ore, printr-un e-mail trimis la concurs@goingout.ro (de pe adresa cu care a participat la concurs), se va desemna un nou castigator.

IMPORTANT! Fiti foarte atenti la datele tale de contact pe care le treceti in comentariu: nume real complet si adresa de e-mail (voucherul se va elibera pentru persoana cu numele trecut in comentariu). In cazul in care veti castiga, pentru a putea intra in posesia voucher, va trebui sa trimiteti un e-mail de revendicare a premiului, de la acea adresa.
(in cazul in care folosesti o adresa yahoo, e posibil ca mesajul prin care iti vom trimite voucher-ul, sa ajunga in folderul spam, asa ca trece concurs@goingout.ro in address book).

 

You may also like

32 comments

Zaharia Florentina 01/02/2012 - 00:52

As vrea sa incerc meniurile din categoriile Ca la mama acasa si
Retetele mamei – NOU, combinate cu Paine ca la mama acasa, cred ca asa imi voi aminti de copilarie si zilele minunate din sanul familiei.

Reply
daniela dinu 31/01/2012 - 15:37

Numele restaurantului ” LA MAMA” mi se pare foarte potrivit cu mancarurile pe care le aveti in meniu !!! Exact ca si o mama , oferiti mancare delicioasa si accesibila ca pret .Mie personal imi place tare mult ciorba de burta , urmata de o ciulama cu mamaliguta iar la final niste papanasi cu smantana si multa , multa dulceata de visine .Dupa asa ospat as bea un pahar mare cu limonada .
Offff ; mai foame mi s-a facut !
Sper sa castig acest concurs si sa imi pot satisface poftele !!
Mult succes in continuare si sanatate !!!!!

Reply
tudorache caterina 28/01/2012 - 16:52

credeam ca nicaieri nu e ca la mama acasa dar nu este asa:LA MAMA ,la restaurant,e ca la mama mea acasa,mancare buna si gustoasa si bucatareasa frumoasa!

Reply
tudorache caterina 28/01/2012 - 16:35

„La MAMA” e ca la mama,sau invers.Piinea cred ca defineste cel mai bine profilul restaurantului „La MAMA” dar si sarmalutele cu mamaliguta ,clatitele cu dulceata…Cred ca bucatarii de acolo si-au invatat meseria la mama mea,acasa.Prea le stiu pe toate si, chiar mama s-ar simti acolo ca acasa!

Reply
Cristina Neacsu 27/01/2012 - 21:57

Specificul restaurantului il definesc cel mai bine sarmalutele cu mamaliguta.si papanasi sunt yammy:D

Reply
Balcan Razvan 27/01/2012 - 21:53

Cu siguranta mancarea care defineste cel mai bine specificul restaurantului sunt sarmalutele cu mamaliguta si ciorbitele care sunt delicioase.

Reply
Valentina Bobeica 27/01/2012 - 19:45

Sarmalutele cu mamaliguta sunt specifice restaurantului. Arata lafel ca cele facute de mama mea. <3

Reply
Victoria Ion 27/01/2012 - 10:36

Dupa parerea mea cred ca cea care defineste cel mai bine acest restaurant este Ciorba de fasole cu costita afumata, caci ce poate fi mai bine asociat cu mama decat ciorba si nu orice fel de ciorba ci cea de fasole cu costita afumata. Un deliciu si o comand ori de cate ori vin la voi fara doar si poate. Este delicioasa si oriunde am mancat sunteti singurii care o faceti la fel ca la mama acasa.

Reply
Pieptan Silviu-Gabriel 27/01/2012 - 00:43

TOATE, nu as putea sa aleg intre sarmalutele cu mamaliguta, painea de casa, rata pe varza, ciulamaua de pui sau deliciosii papanasi si alte bunatati ca la mama acasa.

Reply
BOCANET TRAIAN 26/01/2012 - 23:45

Cand ajung in Bucuresti, trebuie sa vin la restaurantul La mama, pentru ca efectiv imi aduce aminte de preparatele „Ca la mama acasa” – nu exista un fel de mancare sa caracterizeze acest restaurant, cred ca putem vorbi despre un fel de te simti in acest loc ca atmosfera si am sa ma repet „Ca la mama acasa”. Si cand te gandesti ca au trecut 13 ani de cand va vizitez. Restaurantul La mama face din mancare o pasiune. Recomand Musacaua de cartofi .

Reply
Elena Stan 26/01/2012 - 20:05

Ficateii la ceaun cu vin, ciupercutele umplute, clatitele, sucul de radacinoase, dar clatitele cu carne si smantana sunt delicioase!

Reply
elena ramona 26/01/2012 - 19:37

Cu siguranta Ciorba taraneasca cu afumatura este cea care defineste foarte bine specificul acestui restaurant

Reply
Apostoiu Gurau Mihaela Florentina 26/01/2012 - 17:02

Tigaie picanta ca la mama acasa…..o macare gustoasa exact ca la mama acasa….numai la restaurantul La Mama..

Reply
Laura Bianca Selaru 26/01/2012 - 15:16

Cand ma gandesc la Restaurantele „La Mama” ma duce gandul la mancarea cu specific romanesc cu care am crescut.De cate ori ma viziteaza vreo cunostinta din strainatate o duc sa serveasca o masa traditionala in restaurantul „La mama” si nu ma pot abtine sa comand „Sarmalute cu mamaliguta”,care sunt gatite exact asa cum trebuie si sa nu mai vorbim de atmosfera calda si primitoare,dar se de timpul scurt in care iti este adusa comanda.

Reply
Mihaila Luminita 26/01/2012 - 15:12

Felurile de mancare din restaurantele „La Mama” care definesc cel mai bine specificul restaurantului sunt: RETETELE MAMEI dintre care va sugerez sa degustati rata pe varza, gulas, snitel de curcan care sunt preparate exact ca la mama acasa…La foarte putine restaurante am gasit in meniu rata pe varza de exemplu sau snitel de curcan…asa ca vi le recomand….

Reply
kazimirovicz ancuta 26/01/2012 - 12:25

mananc adesea la ei sarmalute in foi de vita sau sarmalute in foi de varza cu mamaligutza…sunt la fel ca ale mamei mele, chiar si ea a fost de acord cu asta desi n-ar fi crezut!

Reply
Bucur Simona 26/01/2012 - 11:35

Mancam adesea in Restaurantul La Mama situat in Stefan cel Mare si mi-a ramas in suflet Ciorba de burta pregatita acolo (gustoasa si hranitoare ca imi tinea toata ziua de foame).Portiile erau intodeauna mari astfel incat practic te saturai dintr-un fel principal si si felul doi.Din pacate m-am mutat cu locuinta din acea zona dar tin minte ca intodeauna cand ajungeam acolo primeam inainte a veni comanda un antreu format din sunculita,ardei ,masline iar atmosfera de acolo era foarte calda astfel incat ma simteam chiar „ca la mama acasa”.De asemenea sarmalutele cu mamaliguta sunt un deliciu!

Reply
Alexandru Victor 26/01/2012 - 10:37

Maeniul de La Mama e plin numai de bunatati. Practic e foarte greu sa alegi un preparat care sa fie mai bun decat celelalte…dar, daca asta e cerinta…offf…aleg papanasii 🙂 si va spun, cu toata serioazitatea, ca papanasi ca La Mama nu mananci nici la mama ta acasa 😉

Reply
Alexandru Victor 26/01/2012 - 10:39

* Meniul

Reply
Geta Alexiu 26/01/2012 - 09:40

Castigator!

Cu siguranta Ciorba taraneasca cu afumatura este cea care defineste foarte bine specificul acestui restaurant. Cel putin mie, acest fel de mancare imi place foarte mult, dar trebuie sa recunosc ca nu este singurul. Restaurantul La Mama este prietenul meu de multa vreme, inca din timpul studentiei cand puteam manca acolo din can din cand, cu bani putini. Tochitura cu mamaligutza si papanasii sunt alte doua feluri de mancare care mi-au incantat simturile trecand pragul acestui local. Peste este un alt fel de mancare care se prepara extraordinar de bine la acest restaurant: pastravul la gratar, sau pastravul prajit cu mujdei de usturoi – nu cred ca rezista nimeni unei asemenea tentatii. Ceea ce am uitat sa amintesc este faptul ca pe langa aceste feluri de mancare super apetisante, atmosfera din local este una deosebita, este calda si primitoare indiferent in care moment al zilei ii treci pragul.

Reply
Geta Alexiu 26/01/2012 - 09:29

Cu siguranta Ciorba taraneasca cu afumatura este cea care defineste foarte bine specificul acestui restaurant

Reply
Geta Alexiu 26/01/2012 - 09:39

Cu siguranta Ciorba taraneasca cu afumatura este cea care defineste foarte bine specificul acestui restaurant. Cel putin mie, acest fel de mancare imi place foarte mult, dar trebuie sa recunosc ca nu este singurul. Restaurantul La Mama este prietenul meu de multa vreme, inca din timpul studentiei cand puteam manca acolo din can din cand, cu bani putini. Tochitura cu mamaligutza si papanasii sunt alte doua feluri de mancare care mi-au incantat simturile trecand pragul acestui local. Peste este un alt fel de mancare care se prepara extraordinar de bine la acest restaurant: pastravul la gratar, sau pastravul prajit cu mujdei de usturoi – nu cred ca rezista nimeni unei asemenea tentatii. Ceea ce am uitat sa amintesc este faptul ca pe langa aceste feluri de mancare super apetisante, atmosfera din local este una deosebita, este calda si primitoare indiferent in care moment al zilei ii treci pragul.

Reply
Buscan Adrian 25/01/2012 - 20:20

cu siguranta in meniul „La Mama” este definit de painea facuta in casa si care este nelipsita de la nici o masa.

Reply
Buscan Elena Adina 25/01/2012 - 20:12

Specificul restaurantului “La Mama” este cu siguranta MAMALIGA pe care o poti servi cu orice mancare gatita de mama iar preferata mea va ramane ,mereu Mamaliga cu unt, branza, ou si smantana.

Reply
Buscan Adrian 25/01/2012 - 20:16

cu siguranta in meniul La Mama este definit de painea facuta in casa.

Reply
Andrei Marin 25/01/2012 - 17:49

Preparatele din categoria „Ca la mama acasa”, dar in special „Sarmalute cu mamaliguta” definesc cel mai bine specificul restaurantului „La Mama”.

Reply
Cofaru Dan Mihai 25/01/2012 - 16:15

mancarea din gama preparate ca la mama acasa,definesc cel mai bine specificul restaurantului:sarmalutele cu mamaliguta,ficatei la tigaie cu vin si usturoi,ciulama de pui cu mamaliguta,musaca,aripoarele de pui prajite,iahnie de fasole cu carnati,varza cu ciolan;

Reply
Doru Popovici 25/01/2012 - 13:09

Descalificat pentru practici de votare frauduloase.

Tochitura cu mamaliguta exact ca la mama acasa!
Gustoasa, savuroasa si exact asa cum am mancat in copilaria mea, pe o masa joasa cu 3 picioare la bunicii din Moldova dar si la mama mea care gatea des asa o bunatate.
Amestecul delicios de carnuri, ceapa, usturoi si mirodenii fac din aceasta tochitura un preparat irezistibil care reuseste sa te faca sa te simti ca acasa la mama in bucatarie.

Reply
CC 30/01/2012 - 16:21

Nu te mai saturi…

Reply
EasyGoing 30/01/2012 - 19:30

😆

Reply
Mioara 01/02/2012 - 13:25

Georgeta Popovici – castigator revelion la restaurantul 1001 nopti – decembrie 2011
Doru Popovici – castigator voucher la restaurant El Torito – decembrie 2011
Organizatorii au vazut ca nu va mai saturati???

Reply
Sirghi Diana 25/01/2012 - 12:32

La mama acasa am invatat ce este gustul si cata bucurie iti aduce celebrarea lui, impreuna cu oameni dragi, veseli meseni imbujorati de aburi aromati si licori parfumate.

La Mama in oras am regasit tihna si veselia meselor de acasa, prin acele minuni culinare balcanice, numite magic ‘sarmale’, carora, cu voia dumneavoastra, hangii dibaci, ii dedic o oda scrisa de maestrul Pastorel:

Vis inaripat al verzei ce-l avu cat a durat
Somnul lung metamorfozic in butoiul de murat…
Potpuriu de porc si vaca, simfonia tocaturii,
Imn de lauda mancarii, inaltat in cerul gurii.
O cocheta care-si scalda trupu-n sos si in smantana
Si se-nfasoara in varza ca in valuri de cadana.
O abila diplomata ce-a-ncheiat o stransa liga
C-o bardaca de vin rosu si-un ceaun de mamaliga.
Oponenta din principiu si un strasnic adversar
Pentru tot ce e dieta sau regim alimentar.
Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata
Ce te-mbie cu mirosuri de slanina afumata.
Locatara principala tine-n spatiu tolerate,
Perle de piper picante, boabe de orez umflate.
O prozaica’nnascuta, cum s-o prinzi in prozodie
Ca de cand e lumea, porcul n-a citit o poezie.
Un aducator de sete, de bei vinul cu ocaua.
Iata-n cateva cuvinte, cum s-ar defini .. sarmaua !!!

Reply

Lasă un răspuns