Home TimeOut Spectacol al Muzicilor Militare Belgiene si Romane

Spectacol al Muzicilor Militare Belgiene si Romane

by Maria Alexandrescu
503 views

Pentru a sarbatori preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Belgia, Ambasada Regatului Belgiei la Bucuresti in parteneriat cu ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti, va invita la un eveniment cultural, pe 8 iulie 2010.


Spectacolul Muzicilor Militare Belgiene si Romane va avea loc in Piata „George Enescu”, in fata Muzeului National de Arta al Romaniei, incepand cu ora 18.30.

Evenimentul va propune o parada militara comuna (pe str. Dem I. Dobrescu din Bd. Nicolae Balcescu spre Calea Victoriei, prin fata BCU, catre Piata „George Enescu”, iar la intoarcere pe Calea Victoriei catre Cercul Militar National) si un concert al muzicilor militare belgiene si romanesti.

Programul Spectacolului Muzicilor Militare Romane si Belgiene:

19:45 Prezentarea formatiilor muzicale belgiene si romane
Imnurile nationale si imnul Uniunii Europene
Parada Muzicii Militare a Diviziei 1 Infanterie „Dacica”
Parada Formatiei Regale a Aviatiei belgiene
Parada muzicii militare a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul”
Spectacol al Drill Team-ului Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul” (ipreuna cu muzica militara a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul”)
Concert comun al formatiilor muzicale militare belgiene si romane
21:15 Sfarsitul spectacolului cu parada catre Cercul Militar National

Intr-un spatiu special va fi montat si un aranjament floral impresionant, creat de artistul belgian Daniel Ost, cel mai mare designer floral al lumii. Cu acelasi prilej, se va deschide si un targ de produse specific belgiene, care va fi amplasat in parcarea din fata Ateneului Roman, la cativa metri de Piata Enescu. Aici, publicul va primi informatii despre Uniunea Europeana si va putea degusta mancaruri si bauturi belgiene.

Intrarea este libera.

Data: 8 iulie, 18.30

Spectacol al Muzicilor Militare Belgiene si Romane

Piata George Enescu, Bucuresti

You may also like

Lasă un răspuns