Home TimeOut Femeia care si-a pierdut jartierele

Femeia care si-a pierdut jartierele

by Adina Rabourdain
456 views

Pe data de 19 octombrie 2012, de la ora 19:30, la Teatrul Teatrelor- Romexpo, se va juca, in deschiderea stagiunii, piesa stagiunii, piesa „Femeia care si-a pierdut jartierele„, in regia lui Silviu Purcarete, spectacolul fiind reprogramat din data de 13 octombrie 2012.

Distributia de exceptie, cu doua nume celebre in teatrul romanesc de comedie, Horatiu Malaiele si George Mihaita, a facut ca piesa sa fie jucata cu casa inchisa inca de la premiera in stagiunea din vara anului trecut.

Bucurestenii sunt invitati la un spectacol de mare rafinament, bazat pe texttul vodevilului francez Eugene Labiche. Uzand de toate tehnicile si mijloacele ce tin de registrul umorului. Regizorul Silviu Purcarete a facut o montare bazata pe un joc inteligent al oglinzilor, in care actiunea se petrece pe ritmuri stranii compuse de Vasile Sirli. Bastonade, quiproquouri, cantecele si batai cu frisca, mimica, gaguri, nepotriviri de situatie, mobile care aluneca singure starnesc hohote de ras si tin spectatorul permanent conectatla ritmul dinamic al piesei.

Din distributie fac parte nume de rezonanta din comedia romaneasca – Horatiu Malaele, George Mihaita, Mihaela Teleoaca, Dorina Chiriac.

Spectacolul are loc vineri, 19 octombrie, ora 19.30, la Teatrul Teatrelor- Romexpo.

Pretul biletelor este unic – 60 de lei. Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete a Teatrului de Comedie si din Oficiile postei Romane.

 

 

 

You may also like

1 comment

gold account 22/09/2012 - 06:37

Spectacolul “Femeia care si-a pierdut jatierele”, in regia lui Silviu Purcarete, se va juca vineri, 19 octombrie, de la ora 19.30, in deschiderea stagiunii, cateva zile mai tarziu decat data programata initial, 13 octombrie.

Reply

Lasă un răspuns