*
Din ce ti-ai compune un meniu la restaurant grecesc Tortuga? (Inspira-te pe: www.tortugarestaurant.ro )
*
Scrie un comentariu, cu raspunsul la intrebare, pe aceasta pagina, pana pe 30 mai 2012, si poti deveni castigatorul unui vocher in valoare de 120 lei, pentru o masa la Restaurant Tortuga.
Anunta-ti prietenii, cheama-i sa te voteze! 😉
REGULAMENT CONCURS:
– Premiul va intra in posesia detinatorului celui mai bine apreciat comentariu de pe aceasta pagina.
– Comentariul va fi semnat, obligatoriu, cu numele complet (pe acel nume se va emite voucher).
– Comentariul va trebui sa raspunda corect intrebarii concursului, sau sa trateze subiectul cerut, dupa caz.
– Nu pot participa la concurs castigatorii unui concurs Goingout din ultimele 30 zile.
– Concursul se poate incheia oricand, in intervalul de desfasurare anuntat.
– Orice comentarii care nu trateaza intrebarea concursului, vor fi moderate, iar daca cei care adopta o atitudine sau limbaj ofensiv la adresa altor concurenti sau la adresa Goingout.ro, vor fi descalificati.
Jurizarea se va face pe 31 mai, iar castigatorul va fi afisat pe site.
Voucherul este nominal si netransmisibil.
In cazul in care castigatorul nu va revendica premiul in termen de 24 ore, printr-un e-mail trimis la concurs@goingout.ro (de pe adresa cu care a participat la concurs), se va desemna un nou castigator.
IMPORTANT! Fiti foarte atenti la datele tale de contact pe care le treceti in comentariu: nume real complet si adresa de e-mail (voucherul se va elibera pentru persoana cu numele trecut in comentariu). In cazul in care veti castiga, pentru a putea intra in posesia voucher, va trebui sa trimiteti un e-mail de revendicare a premiului, de la acea adresa.
(in cazul in care folosesti o adresa yahoo, e posibil ca mesajul prin care iti vom trimite voucher-ul, sa ajunga in folderul spam, asa ca trece concurs@goingout.ro in address book).
8 comments
supa de pui a la greque
vitel kokinisto
desert: loukoumadakia
vin: CABERNET SAUVIGNON CANTUS
ceafa sau cotlet pork la gratar + cartofi la cuptor + salata greceasca
inghetata asortata
cam atat !!!!! pffffffff
deja imi este foame :))
bifteki gratar / cuptor cu garnitura de cartofi la cuptor(cartofi crocanti la cuptor cu rozmarin)
inghetata asortata
PINOT GRIGIO „BERTANI”
Optiunea mea in compunerea unui meniu la restaurantul cu specific grecesc „Tortuga” ar consta in: 1. Poikila: un platou meze colectie 4 (sau 3) alifii, respectiv, salata vinete, tyrokafteri, humus, fava/eggplant salad, tyrokafteri, fava, humus plate si salata vinete, tyrokafteri, humus/eggplant salad, tyrokafteri, humus plate; 2. Dorada la gratar/cuptor, acompaniata de Grill legume: vinete, ardei, dovlecei, ciuperci, sos rodii; Desert: tort cu fructe de padure sau Portokalopita – prajitura cu portocale. Totul, „stropit” cu un vin rosu, Single Vineyard Adrian Shiraz.
Castigator!
Crevetii Saganaki,suna delicios gatiti in sos tomate cu feta si mirodenii,traditionala salata greceasca si desertul Galaktoboureco
dorada la gratar , salata cu rochefort si nuci, scordalia, tort cu fructe de padure , Domaine Ceptura Blanc 2010
– omleta asortata – paine
rata cuptor condimente si rucola, parmezan, prosciuto, rosii uscate
iaurt cu miere
Preparate din peste si fructe de mare
salata caprese
portokalopita