*
Ce parere ai despre Gullab Jammun? (vezi www.haveli.ro)
*
Scrie un comentariu, pe aceasta pagina, pana pe 30 iunie, si poti deveni castigatorul unui voucher cu valoare de 150 lei, pentru o masa la Restaurant Haveli.
REGULAMENT CONCURS:
– Premiul va intra in posesia detinatorului celui mai votat comentariu de pe aceasta pagina.
– Comentariul va fi semnat. obligatoriu, cu numele complet (pe acel nume se va emite voucher)
Anunta-ti prietenii, cheama-i sa te voteze! 😉
Jurizarea se va face pe 1 iulie, iar castigatorul va fi afisat pe site.
GoingOut isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice concurent/comentariu care foloseste practici frauduloase de votare(automata, proxy etc) fara vreun anunt prealabil si fara nicio obligatie.
*
Voucherul este nominal si netransmisibil.
In cazul in care castigatorul nu va revendica premiul in termen de 24 ore, printr-un e-mail trimis la concurs@goingout.ro (de pe adresa cu care a participat la concurs), se va desemna castigator urmatorul clasat (in ordinea voturilor primite pe comentariu).
IMPORTANT! Fiti foarte atenti la datele tale de contact pe care le treceti in comentariu: nume real complet si adresa de e-mail (voucherul se va elibera pentru persoana cu numele trecut in comentariu). In cazul in care veti castiga, pentru a putea intra in posesia voucher, va trebui sa trimiteti un e-mail de revendicare a premiului, de la acea adresa.
(in cazul in care folosesti o adresa yahoo, e posibil ca mesajul prin care iti vom trimite voucher-ul, sa ajunga in folderul spam, asa ca trece concurs@goingout.ro in address book).Castigatoarea concursului GoingOut „Castiga o masa la restaurantul Haveli”, pentru perioada 29 aprilie-9 mai, a fost desemnata Cioclov Roxana.
16 comments
foarte buna mancarea de la restaurantul Haveli..si foarte condimentata:)) nu uitati sa incercati sosul de menta:) este delicios 🙂
Castigatoarea Concurs Restaurant Haveli 11-21 iunie este: Gheorghe Andreea Mihaela
Gheorghe Andreea Mihaela says:
23/06/2009 at 10:46 (Edit)
„India nu inseamna doar curry 🙂 . In India, arta culinara este veche, plina de mister si arome. Nu am incercat pana acum mancare indiana..cred ca as manca Chicken vindaloo…combinatia de arome este inedeita:)”
In cazul in care castigatorul nu va revendica premiul in termen de 24 ore, printr-un e-mail trimis la concurs@goingout.ro (de pe adresa cu care a participat la concurs), se va desemna castigator urmatorul clasat (in ordinea voturilor primite pe comentariu).
Gullab jammun, un desert mai mult decat delicios, bile de branza de casa si fistic calite si inecate, asa fierbinti, in sirop de miere. Haveli este un loc de rasfat pentru vegetarieni, dar si pentru pofticiosii de dulciuri.
Gullab Jammun, nu am mai mancat niciodata nici eu nici sotul meu pe care as dori sa-l scot la restaurant tocmai pentru a incerca aceasta noua reteta. Iar daca voi castiga adia astept sa vad cum o sa reactioneze el la aflarea vestii ca vom merge la restaurant.
Oricum pe mine ma intereseaza orice meniu nou pe care nu l-am incercat asa ca abia astept sa vad despre ce este vorba.
Va salut pe toti!
Gullab jammun – branza de casa calita in ulei, asortata cu sirop de miere. Este un desert specific partii de nord a Indiei….Sincer nu l-am incercat niciodata dar sunt convinsa ca este destul de bun, asa cum este in general, mancarea indiana!
Gullab jammun? Hmm…imi lasa gura apa numai cand aud.Parerea mea este ca e absolut delicios.Prima data cand am comandat a fost din pura curiozitate,insa dupa aceea Gullab Jammun a devenit pentru mine desertul preferat de la acest restaurant.Am auzit ca se serveste si cu fistic.Oricum,eu revin,ca de fiecare data!In concluzie,chiar daca numele nu este foarte sugestiv pentru noi romanii,va recomand cu caldura acest desert!
Un desert delicios pentru cei pofticiosi in ale dulciurilor, cred ca merita incercat..pe de alta parte cred ca e o ocazie unica de a cunoste specificul culinar indian de a intra putin in atmosfera culturii indiene , de a te rasfata in voie incercand gusturi si senzatii noi…
stiati ca ? Un indian poate indica originea, religia si casta de provenienta a bucatarului, doar gustand din preparate ?
Sună a rețetă pe care aș încerca-o și eu acasă, dacă aș ști cum își fac indienii brânza lor de casă. Sunt sigură însă că nu-i chiar așa ușor de făcut, motiv pentru care am să trec sigur pe la Haveli când oi fi prin zonă. Dacă e pentru o masă gratis, cu-atât mai bine 😀
Cred ca este o combinatie inedita intre branza pufoasa si gustoasa a Indiei si gustul dulce al mierii.Imi pare rau ca pe site nu au postat si o fotografie mi-ar fi placut sa vad cum arata.
Branza de casa calita in ulei, asortata cu sirop de miere- cred ca are o groaza de calorii ! dar trebuie sa fie f. satioasa- te satura repede si deci nu maninci multa.
Merita incercat mai ales ca nu intra in mancarea traditionala a romanilor
Ce parere ai despre Gullab Jammun? 🙂
Momentan nu am nicio parere pentru ca nu am incercat. Dupa ingrediente pare sa fie gustos, iar pretul este destul de accesibil. Pana acum nu am incercat bucataria italiana, dar nu este niciodata prea tarziu.
Gullab Jammun este ceva ce ar trebui testat sa zic asa de noi toti. Sa vedem cum e bucataria indiana si sa facem comparatii cu a noastra. Abia vedem care e mai buna .
Gullab jammun – branza de casa calita in ulei, asortata cu sirop de miere. Este un desert specific partii de nord a Indiei….Sincer nu l-am incercat niciodata dar sunt convinsa ca este destul de bun, asa cum este in general, mancarea indiana!
In primul rand pentru mine Gullab Jammun e o ciudatenie; in vremurile astea in care toti savureaza ingheteta eu parac totusi as vrea sa fiu mai cu mot si sa gust din specialitatea asta. Branza cu miere nu are ce sa aiba rau…dar calita in ulei??? Ajutati un om sarman cu o masa in oras, Sa va dea Dumnezeu santate, noroc in dragoste, bafta la Bac, pofta de mancare, castig la bani, iertare de pacate..si fiecaruia dupa nevoie. Amin! :))
gullab jammun ….dupa ingrediente nu-mi suna prea apetisant…..dar nu se stie niciodata…….poate tocmai de asta as incerca. Despre India nu prea stim mai nimic, si ma refer la marea majoritate a micii minoritati de oameni cat de cat cultivati……….Contrastele tari cred insa ca ar fi un element definitoriu pentru toatele aspectele inclusiv cel culinar.
India nu inseamna doar curry 🙂 . In India, arta culinara este veche, plina de mister si arome. Nu am incercat pana acum mancare indiana..cred ca as manca Chicken vindaloo…combinatia de arome este inedeita:)