Home EatOut Cafepedia Romana gazduieste Fiesta Mexicana!

Cafepedia Romana gazduieste Fiesta Mexicana!

by Amira Pretorian
513 views

Bucate Unicate Mexic – editia 29

Miercuri, 2 octombrie, de la 19:30 dam startul Fiestei Mexicane la Cafepedia Romana! Vom pregati un meniu traditional mexican iar muzica de mariachi va incinge atmosfera.

Bucataria mexicana, atat de savuroasa si de aventuroasa, este un amestec de elemente tradiţionale şi europene. Ea este cunoscută pentru varietatea de ingrediente, pentru decoraţiile colorate şi apetisante, dar şi pentru multitudinea condimentelor, majoritatea fiind specifice Mexicului.
Printre cele mai folosite ingrediente sunt dovleacul, ardeiul, dar mai ales porumbul şi fasolea. Porumbul se foloseşte cel mai mult pentru masa, o cocă mexicană, din care se fac tamale şi tortilla, dar aceeaşi cereală este întâlnită în multe alte reţete culinare mexicane, ca şi boabele de fasole. A doua cea mai consumată dintre cereale este orezul. Dintre verdeţuri şi condimente, bucătăria mexicană foloseşte cel mai mult cacao, oregano, scorţişoară, chilli, ceapă şi usturoi.
Bufetul va fi unul de tip bufet suedez cu 8 feluri de mancare (aperitive, feluri principale, si desert) si un welcome drink la un pret unic: 60 lei. Nimeni nu pleaca fara sa deguste toate preparatele.

Nu va lipsi tombola cu premii si ofertele speciale de calatorie pentru destinatia Mexic de la GoTravel, valabile doar pentru clientii Bucate Unicate Mexic. Distractia e garantata!

Locurile sunt limitate, rezervarile se fac telefonic la 072 102 101 pana marti la pranz.

Despre Bucate Unicate:
Proiectul Bucate Unicate un concept-experiment unic în Bucuresti. Fiecare editie este o fereastra catre bucataria unei altei zone de pe mapamod, un mix in care preparatele culinare specifice, bauturile si muzica se intrepatrund si ofera o incursiune senzoriala in traditiile altor popoare.

Lansat in luna noiembrie 2012, evenimentul a ajuns la a 27 editie dupa ce a adus, in locatia-eveniment Cafepedia, retete unicat din toate regiunile globului. Incepand cu paelia catalana, continuand cu paste a la Napoli si kebab original de Anatolia, iubitorii artei culinare au „calatorit” in locuri exotice precum Hawaii, Cuba, sau Bali, dar si la Moskova sau New York.

Mai mult, la cererea clientilor noi la Cafepedia s-a lansat serviciul Ziua ta de Nastere cu BUCATE UNICATE, un meniu cultural condimentat cu bauturi si muzica potrivita. Tu alegi coltul de lume in care doresti sa iti inviti prietenii si noi iti oferim pasaportul catre destinatia aleasa, iti propunem meniul si iti promitem o experienta memorabila, marca Bucate Unicate.

Pentru mai multe relatii ne puteti contactati :
ioana.lucescu@lamama.ro, 0722 263 773, Ioana Lucescu

You may also like

Lasă un răspuns