Home NightOut Bad Couples on Valentine’s Day

Bad Couples on Valentine’s Day

by Matilda
460 views

Be a bad Valentine! – 14 februarie, 2012

Asa cum am fost obsinuiti, inca de cand si romanii recunosc sarbatoarea  americana Valentine’s Day, inimioarele roz si romantismul abundent ne  intampina in tot orasul. Trandafirul rosu sau  scrisoarea parfumata, le  reamintesc celor care sunt intr-o relatie ca exista o zi pe an in care  sa isi celebreze iubirea ca-n filme ! Suntem invitati la cele mai frumoase concerte, sau piese de teatru, rezervam din timp o masa la un  restaurant si ne impiedicam pe strada, de liber profesionisti cu buchete  de trandafiri in brate. In magazinele de parfumuri sau lenjerie gasim  pachete frumos ambalate, sau comerciante dornice sa ofere sfaturi. Seara  se inceheie cu poezii mazgalite pe bucatele de hartie sau declaratii de
dragoste incalzite de o lumanare difuza.

Nu au cum sa nu te incante, si sa provoace latura blanda si romantica din fiecare. Insa 1001 nopti s-a gandit la cei nonconformisti,  neconventionali, deosebiti prin conceptie sau relatie, sau la cei care  pur si simplu s-au plictisit de romantism, si vor sa isi stimuleze  iubirea in alt mod.
Sunteti invitati la petrecerea „Bad Couples” in seara de 14 februarie, sa va  iubiti imperfect si realist, sa va recunoasteti defectele si minusurile,  si sa puneti accentul pe o alta dimensiune a relatiilor umane.

Str. Ion Brezoianu nr 18
Rezeravari : 0746.17.11.11
www.1001-nopti.ro

You may also like

1 comment

Cadouri 01/03/2012 - 10:32

nu stiam… am pierdut 🙁

Reply

Lasă un răspuns