Home TimeOut Tudor Gheorghe – Pelerini din tara nimanui

Tudor Gheorghe – Pelerini din tara nimanui

by Adina Rabourdain
579 views

Tudor Gheorghe revine la Bucuresti cu spectacolul „Pelerini din tara nimanui„.

Daca la prima reprezentatie a concertului “Pelerini din tara nimanui”, Sala Palatului s-a dovedit neincapatoare, maestrul Tudor Gheorghe face o surpriza tuturor iubitorilor muzicii sale si ii invita la o noua intalnire cu arta si istoria.

La cererea publicului, Tudor Gheorghe si spectacolul “Pelerini din tara nimanui revin la Bucuresti pe 3 decembrie pentru a prezenta creatiile pline de sensibilitate ale poetilor Grigore Vieru si Mircea Micu in interpretarea inegalabila a maestrului Tudor Gheorghe si a orchestrei conduse de Marius Hristescu.

Prin simplitatea si puritatea acestor poezii, maestrul Tudor Gheorghe isi propune sa transmita un mesaj direct si simplu tinerilor din tara si anume ca, poezia si cultura sunt accesibile sufletului oricui.

In cele 2 ore de spectacol se vor regasi multe surprize muzicale si mesaje pozitive legate de familie, iubirea fata de aproape si iubirea pentru tara, iar impreuna cu numeroasele instrumente muzicale prezente pe scena vor deveni un adevarat balsam pentru sufletul publicului.

Tudor Gheorghe, unul dintre cei mai mari graitori ai traditiei romanesti,  reuseste de fiecare data spectacole ancorate in mostenirea de veacuri a romanilor. Talentul sau si prezenta scenica sunt inconfundabile, iar salile de concert sunt pline, la fiecare aparitie a sa.

03.12.2013, Sala Palatului, ora 19.00

Bilete Tudor Gheorghe – Pelerini din tara nimanui

Categoria I       Pret Normal     160,00 RON
Categoria II      Pret Normal     120,00 RON
Categoria III     Pret Normal     90,00 RON
Categoria IV     Pret Normal     70,00 RON
Categoria V       Pret Normal     50,00 RON

You may also like

Lasă un răspuns