Home EatOut Restaurant Madrigal

Restaurant Madrigal

by Amira Pretorian
558 views

Superb restaurantul Madrigal (chiar are clasa de Intercontinental), cu pian live, mocheta groasa in care se topeau soaptele, lumanari, lumina discreta, jazz…
In lobby se auzea un pian discret. Barul era aproape gol, locul respira tihna, asa ca am uitat Bucurestiul de-afara in 3 secunde.
Restaurant Madrigal este in linia hotelului, clasic si elegant, scaune foarte commode, capitonate cu piele, mocheta groasa incat nu ti se auzeau pasii, iar in mijloc un pian pe care trona un bonsai superb inconjurat de lumanari.

restaurant_madrigal_intercontinental

Servirea a fost ireprosabila: amabila, rapida, nesacaitoare, profesionista. O nota mare pentru rasnitele de piper si sare care tronau pe masa”default”.
M-am hotarat sa merg pe un meniu de asparagus. Am luat o salata de asparagus cu creveti sote si un shalau in crusta de masline pe pat de asparagus si garnitura de orez cu rosii.
Salata a fost foarte buna, dar salaul… a fost impresionant. Felul principal l-am dat gata pe un Take five al lui Brubeck executat excelent de catre pianistul de sub bonsai, iar desertul, un mousse de asparagus cu … fructe si gem de rosii, si-a dat obstescul sfarsit pe Summertime…

Mancarea restaurantului Madrigal este rafinata, servita profesionist, sub clopot, selectia de vinuri interesanta. Desertul a fost un vis de primavara.
Preturile sunt super-mari, in jur de 200 Lei / persoana, fara prea multa consumatie. Lucrurile de clasa costa!
Restaurantul asta e ca o ciocolata fina, trebuie luat in doze mici, si din considerente financiare, dar si datorita faptului ca poate da dependenta. 🙂

Restaurant Madrigal

In interiorul Hotelului Intercontinental Bucuresti – Bd-ul Nicolae Balcescu, nr. 4
+40-21-310 20 20
Program: Luni – Duminica 18:00 – 24:00

You may also like

1 comment

Dragos 22/04/2009 - 00:15

eu lucrez in spania”nu ma laud”,dar stiu f multe despre serviciul de masa,montajul unei mese,logica montajului si dialogul intre client si ospatr. este f frumos restaurantul intradevar,dar…mesele intrun restaurant nu trebuie sa fie asa lucioase, prezinta un risc de a aluneca tacamurile platourile,etc. clientul trebuie sa fie f comod ca nu este intrun muzeu de obiecte f fragile si nu trebuie sa fie atent ca poate aluneca ceva sau eu stiu…!in fine nu-mi plac mesele f fine si fata aia de masa ingusta, ca se duce dracu’ tot daca o tragi putin cand te asezi,tre sa fie usor fixa nici tzapana. pa!

Reply

Lasă un răspuns