Home TimeOut Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor

Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor

by Diana
692 views

Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor la Grand Cinema Digiplex.

 

La ere dupa ce mitica lupta dintre Zei si Titani s-a incheiat, o noua forta malefica ameninta tinuturile: insetat de putere, regele Hyperion (Mickey Rourke) declara razboi umanitatii. Dupa ce strange o armata de soldati desfigurati de propria lui mana, rascoleste Grecia in cautarea unei arme cu puteri magice – Arcul lui Epirus, faurit de insusi Ares.
Numai posesorul Arcului are puterea sa ii elibereze pe Titani din temnita Muntilor Tartaros, in care fusesera inchisi in vremuri imemoriale. Cu dorinta lor de razbunare si cu arma magica, Hyperion poate sa-i distruga atat pe oameni cat si pe zei. Legati de o veche lege antica ce le interzice sa intervina in conflictul dintre oameni, zeii sunt neputinciosi in fata propriului sfarsit, dar Zeus are un plan: el il alege in secret pe Tezeu, care, ajutat de o banda de proscrisi, va trebui sa ii salveze pe oameni de Hyperion si sa impiedice macelarirea zeilor

Detalii despre programul de difuzare si biletele se gasesc pe grandcinemadigiplex.ro

 

Grand Cinema Digiplex
Bucuresti – Ploiesti 42D, Baneasa Shopping City

You may also like

1 comment

Daniela 11/01/2012 - 17:30

Vreau sa merg ci eu la cinema dar din pacate nu stau in Bucuresti si nu prea pot merge atata drum ca sa ma uit la cinema.

Reply

Lasă un răspuns