Home TimeOut ManyFest, festivalul artelor vizuale

ManyFest, festivalul artelor vizuale

by Maria Alexandrescu
410 views

In perioada 20-28 august, la Timisoara se va desfasura cea de-a patra editie a ManyFest, festival national al artelor vizuale.

ManyFest se adreseaza tinerilor cu varste intre 14 si 24 de ani, pasionati de artele vizuale. Fiecare arta vizuala constituie o sectiune aparte (scurt-metraj, foto si desen), insa toate sunt conectate printr-o tema unica, fapt ce asigura o mai bună receptare a mesajului si un impact mai puternic asupra spectatorilor.

In cadrul festivalului artelor vizuale ManyFest se va pune accent pe dezvoltarea capacitatilor artistice ale participantilor. Atelierele de lucru din cadrul festivalului vor fi diversificate, astfel incat acestea sa poata corespunde nevoilor de dezvoltare artistica ale tinerelor talente.

Editia ManyFest 2010 se va desfasura in paralel cu un alt proiect: Festivalul international de teatru in limba engleza pentru adolescenti T4T. Participantii in cadrul sectiunii de scurt-metraj vor apela la actori pentru filmari. Participantii in cadrul sectiunii de desen vor concepe cate un afis reperezentativ pentru fiecare spectacol. Cei de la fotografie vor participa la un atelier de specialitate pentru a realiza fotografii in timpul reprezentatiilor teatrale.

ManyFest va cuprinde si doua expozitii: prima, inaugurata la deschidere, va cuprinde toate lucrarile alese in urma selectiei participantilor. In cadrul celei de-a doua expozitie veti admira lucrarile finale ale ale participantiilor si cele mai bune lucrari din timpul festivalului.

Mai multe informatii pe www.manyfest.ro

Data: 20-28 august

ManyFest, festivalul artelor vizuale

Timisoara

You may also like

Lasă un răspuns