Home EatOut La Papu

La Papu

by Amira Pretorian
839 views

Pe Mihaileanu 21, nu stiu daca in vila baseliana, a rasarit o reclama mov: La Papu! Si un anunt scris cu creta pe-o tabla neagra scoasa in strada: „am deschis!”
Bun, decat sa ma inghesui cu hipiotii in green tea, unde tre sa faci rezervare mai dihai ca la un restaurant de fitza, altfel esti rejectat instant, am zis sa intram La Papu.
Vila arata renovata dragut pe dinafara, dar dupa ce-am intrat, am realizat ca totul se desfasura intr-un hol (lobby) al unui minihotel, cu un LCD ce urla un meci, si niste barbati ce pareau „de-ai casei”, cel putin prieteni cu fetele de la bar/receptie. Fetele foarte amabile (de fapt una dintre ele, fiindca cealalta cred ca era muta), ne-au invitat inauntru, sesizand usoara ezitare.
Ne-a condus intr-un separeu in care erau doua mese, aplicele nu erau inca montate, dar firele ieseau din pereti, si lumina din tavan avea o stralucire demna de un solar, nu de-o cafenea in care sa bei relaxat ceva. Au pornit si muzica. Cafeaua cu menta… cam dezastru, cocktail-urile… am baut si mai bune, cel special, al casei (La Papu), nu s-a putut lua, din lipsa de inghetata. Papu nu fusese dupa inghetata in ziua respectiva, probabil.
N-am facut prea multi purici prin solar (nu era nici prea cald, in ciuda soarelui artificial ce izvora din tavan), si-am plecat, nu inainte de a achita nota pe care scria, in antet:
INTREPRINDEREA DE AMENAJARE SI IMBUNATATIRI PAJISTI SRL  😆

La papu

Adresa: Str. Stefan Mihaileanu nr.21

You may also like

Lasă un răspuns