Home TimeOut I Love You, Man

I Love You, Man

by MaBella
446 views

i_love_you_man

Filmul „I Love You, Man” este o comedie romantica, draguta, un pic slabuta, motiv pentru care am categorisit-o ca fiind un film de duminica dupa-amiaza. Subiectul, un pic exagerat dupa opinia mea, prezinta prietenia sincera si plina de devotament dintre doi barbati, cu tot ceea ce implica aceasta: jocuri, bautura, copilarii, discutii fara perdea si altele.

In urma cererii in casatorie a prietenei sale, personajul principal Peter (Paul Rudd) realizeaza ca nu are niciun prieten care i-ar putea fi cavaler de onoare, motiv pentru care incepe o serie de intalniri cu tot felul de barbati, care mai de care mai ciudat. Asa ajunge sa-l intalneasca pe Sidney Fife (Jason Segel), care in ciuda imaturitatii pe care o afiseaza, dovedeste pe parcursul filmului ca este un barbat inzestrat cu toate calitatile pe care „cel mai bun prieten” ar trebui sa le aibe; devotat, sincer, curajos, istet, haios, Sidney Fife arata si se comporta exact ca bunul prieten pe care aproape oricine si-l doreste.

Rud interpreteaza foarte bine si cu foarte mult umor rolul barbatului un pic stangaci, nesigur pe el, care in ciuda sinceritatii este totusi nenatural.

Cei doi actori au reusit sa transforme acest film cu un scenariu slabut intr-o comedie amuzanta, dulce, care captiveaza.

Filmul „I Love You, Man” ruleaza in luna mai, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Calea Vitan 55), Movieplex Cinema (Bulevardul Timisoara 26), Starplex (Strada 1 Decembrie 1918 33), The Light (Strada Progresul 152).

Gen: Comedie

Regia: John Hamburg

Distributie: Paul Rudd, Rashida Jones, Sarah Burns, Greg Levine, Jaime Pressly.
 

 

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.