Home TimeOut Concert live Horia Brenciu

Concert live Horia Brenciu

by Adina Rabourdain
407 views

Dupa trei spectacole sold out, inca mai erau multe cereri la casele de bilete. In acest sens, organizatorii au suplimentat din nou seria concertelor, desi, in urma cu numai o luna, se anuntase cel de-al treilea spectacol.

ANUL ACESTA, DE BUNA VESTIRE, HORIA BRENCIU VA SUSTINE CEL DE-AL PATRULEA SHOW CONSECUTIV!

CATE 4000 DE INIMI VOR BATE LA UNISON LA FIECARE CONCERT, IN 4 SERI DE MARTIE

Duminica, 25 martie, ora 21.00, Sala Palatului

 

Pe 25 martie 2011,  Horia Brenciu si HB Orchestra revolutionau entertainment-ul din Romania cu primul show „Fac ce-mi spune inima” la Sala Palatului. Artistul a promis atunci ca va fi alaturi de fanii sai in fiecare primavara, iar anul acesta, pe langa cele doua spectacole programate initial, va sustine inca doua. Astfel, pe 22, 23, 24 si 25 martie, Horia Brenciu si HB Orchestra prezinta cel mai asteptat show al primaverii – „Fac ce-mi spune inima”- patru concerte grandioase, cate patru mii de inimi batand la unison, in patru seri de neuitat! Fiti alaturi de Horia Brenciu, HB Orchestra si invitatii lor surpriza intr-un show memorabil!

Faceti ce va spune inima intr-un spectacol total pe 22, 23 si 24 martie de la ora 20.00 si pe 25 martie de la ora 21.00!

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Diverta, Magazinele Germanos, Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” si online pe: www.vandbilete.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro

You may also like

Lasă un răspuns