Home TimeOut Concert de Gala in onoarea Angelei Gheorghiu

Concert de Gala in onoarea Angelei Gheorghiu

by Maria Alexandrescu
419 views

In ajun de An Nou, Teatrul National I.L. Caragiale le ofera spectatorilor o surpriza, invitandu-i la un eveniment de exceptie, un Concert de Gala in onoarea sopranei Angela Gheorghiu.


Cu ocazia decernarii Ordinului „Steaua Romaniei”, in grad de Comandor, sopranei Angela Gheorghiu, „in semn de inalta pretuire pentru talentul exceptional cu care straluceste pe marile scene ale lumii”, colegii si prietenii marii artiste i se alatura intr-un Concert de Gala, care va avea loc in Sala Mare a Teatrului National I.L. Caragiale, in data de 30 decembrie 2010, la ora 18.00.

Concertul se bucura de participarea exceptionala a pianistului Dan Grigore si a urmatorilor invitati, artisti de mare prestigiu: actorii Victor Rebengiuc, Maia Morgenstern, Horatiu Malaele, Claudiu Bleont si Medeea Marinescu si artistii lirici: Ozana Barabancea, Teodor Ilincai, Bianca Ionescu, Cristina Iordachescu, Irina Iordachescu, Iulia Isaev, Mihnea Lamatic, Marius Manea, Mioara Manea, Vlad Mirita, Gladiola Nitulescu si Daniela Vladescu – acompaniati de Orchestra Simfonica Bucuresti, dirijata de Tiberiu Soare.

Regizorul si Amfitrionul Concertului de Gala va fi actorul Ion Caramitru.
Biletele in valoare de 100, 80, 50 si 30 de ron s-au pus in vanzare la Agentia de bilete a Teatrului National.

Data: 30 decembrie, 18.00

Concert de Gala – Angela Gheorghiu

Teatrul National I.L. Caragiale
Bd. N. Balcescu, nr. 2

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.