Home TimeOut Clubul de fitness si modelare corporala BodyExprim

Clubul de fitness si modelare corporala BodyExprim

by Arianna
508 views
Clubul de fitness si modelare corporala BodyExprim este un centru modern, foarte comlex prin varietatea de servicii oferite si stilul sau aparte. BodyExprim a transformat modelarea corpului intr-o arta de dezvaluire a frumusetii interne si externe, imbinand intr-un stil propriu sportul si arta. Designul interior al clubului a fost conceput special pentru a crea un spatiu armonios si echilibrat unde clientii pot sa se detaseze de problemele de zi cu zi.
Clubul BodyExprim ofera o multitudine de servicii pentru modelarea corporala. Activitatile fizice sunt deosebit de attractive si variate, perecum zumba, aerobic, fitness, tae-bo, aer yoga, dansuri. Pentru un rezultat final excelent clubul pune la dispozitia clientilor si sauna, solar, masaj, tratamente cu termocuverta.
Sedintele de tratament cu termocuverta se fac intr-o camera intima si confortabila, cu un design interior armonios, unde notele decorative orientale imbinate cu elementele naturale ca piatra, bambusul si flacarile lumanarilor aromate, creaza o atmosfera intru totul speciala de relaxare si destindere totala a clientilor clubului BodyExprim.
Ce este termocuverta si cum actioneaza?
Termocuverta este un aparat folosit frecvent in tratamentele pentru remodelarea corpului, fiind o modalitate de slabire prin termoterapie. Termoterapia consta in infasurarea pacientului intr-o patura electrica dubla, care prin efectul de sauna, permite slabirea localizata doar in zonele dorite. Impachetarile in termocuverta si temperaturile ridicate (80grade) aplicate local in zonele cu “probleme”,  duc la arderea rapida a tesutului adipos, eliminarea toxinelor si a apei retinute in organism, accelerarea semnificativa a metabolismului celular si a procesului de transpiratie.
In luna septembrie si octombrie aveti oportunitatea de a testa mai multe servicii de fitness si wellness oferite de clubul de fitness si modelare corporala BodyExprim, cu o reducere de 62%. Pentru mai mutle informatii despre serviciile oferite si pachetele promotionale vizitati www.e-redus.ro.

Clubul BodyExprim

www.bodyexprim.ro

Bdul. Constructorilor, nr. 29 A, etaj. 1 Sector 6, Bucuresti.

Telefon: 021.220.3042; Receptie: 0730.076.163.

You may also like

1 comment

Georgeta Popovici 17/09/2010 - 13:45

Super tare! Bravo!

Reply

Lasă un răspuns