Data evenimentului: duminica, 29 septembrie, orele 11.30
Pretul bufetului este de 45 lei.
Un nou bufet vegetarian se pregateste la Satya weekendul viitor. 13 preparate diferite sunt incluse.
Fiecare persoana va avea posibilitatea de a-si reincarca farfuria si va avea la dispozitie apa plata, kombucha si limonada la carafa.
Este o ocazie de a experimenta, de a incerca noi preparate, de a sta de vorba si a cunoaste oameni noi.

Broccoli pregatit in stil chinezesc Sichuan si orez cu sofran
(una dintre delicatesele prezente in bufetul de sambata)
Iata lista preparatelor din cadrul bufetului vegetarian:
Guacamole cu tortillas: avocado, rosii, coriandru verde, ceapa verde, tortillas.
Bruschete Tuscany: felii de paine integrala, rosii, usturoi, patrunjel.
Falafel: naut, patrunjel, pasta de susan, ulei floarea soarelui, ceapa, usturoi.
Salata cu germeni de schinduf si lucerna: germeni de schiduf si lucerna, varza, morcovi, castraveti, rosii cherry. Dressing: ulei de masline, sos de soia, suc de lamaie, sare, piper.
Salata de quinoa cu legume la cuptor: quinoa, ardei galben, ardei rosu, cartof dulce, rosii, salata verde, merisor, seminte de dovleac. Dressing: ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper.
Salata esentiala verde: amestec de frunze verzi: salata verde, spanac (in sezon) iceberg, rucola, broccoli, avocado, castravete. Dressing: otet balsamic, ulei de masline, sare, piper.
Legume coapte cu orez basmati: zucchini, ardei rosu, cartof dulce, ceapa hajime, bulb fenicul, orez basmati.
Broccoli Sichuan: broccoli, usturoi, piper Sichuan, coariandru boabe, orez basmati.
Aloo Gobi: conopida, cartofi, ceapa, rosii, orez basmati, coriandru verde, ghimbir.
Ciuperci umplute la gratar: ciuperci, patrunjel, usturoi, ardei rosu.
Kedgeree cu avocado şi roşii: linte, orez basmati, avocado, rosii, lamaie, coriandru.
Ratatouille cu cuscus: vanata, zucchini, ardei rosu, ardei galben, cuscus, rosii, ceapa rosie.
MasurDal: linte rosie, cartofi dulci, ghimbir, ulei de floarea soarelui.
Mix de paine – chappati, paine cu masline si rosii, chifla integrala cu seminte
Va rugam sa confirmati participarea, specificand numele, numarul de locuri si un numar de telefon: rezervari@svr.ro. Va raspunde Andrei.
**********************************************************
EVENIMENTE TRECUTE
Chiar daca nu esti vegetarian, sambata 27 iulie ai ocazia sa gusti peste zece preparate vegetariene din bucataria internationala (mexicana, indiana, chinezeasca, italiana etc), pentru ca Societatea vegetarienilor din Romania, impreuna cu Restaurantul Vegetarian Satya, organizeaza un bufet suedez vegetarian pe minunata terasa a restaurantului.
Pretul participarii la acest eveniment este de 45 lei, in care este inclusa mancarea mai sus amintita, precum si trei feluri de bautura, toate la discretie.
Cererile de rezervare se primesc pe rezervari [at] svr.ro
Mai multe detalii gasiti pe site-ul bucatarului vegetarian.

Broccoli pregatit in stil chinezesc Sichuan si orez cu sofran
(una dintre delicatesele prezente in bufetul de sambata)
Restaurantul Satya se afla pe Banu Manta nr. 25
Datele de contact aici: http://satya.ro/contact.php