Miercuri, 30 octombrie, Cafepedia te invita intr-o calatorie la granita dintre Europa si Asia. Vom petrece o seara cu bucate unicate din Turcia, vom asculta muzica traditionala si vom afla lucruri interesante despre obiceiurile lor.
Bucataria turceasca ofera o experienta de neuitat gurmanzilor, combinand gusturile si aromele cu maiestrie. Este in mare parte mostenirea bucatariei otomane, o fuziune intre Asia Centrala, Orientul mijlociu si Balcani. Legumele cele mai folosite in bucataria turceasca sunt vinetele, ceapa, fasolea, rosiile, castravetele si usturoiul, iaurtul fiind alaturat de cele mai multe ori. Turcia este faimoasa pentru retele de kebab, kadayif si pentru baklavalele delicioase. Ayranul este una din cele mai cunoscute băuturi turcești, obținută din iaurt amestecat cu apa și sare.
Bufetul va fi unul de tip bufet suedez cu minim 8 feluri de mancare (aperitive, feluri principale, si desert) si un welcome drink la un pret unic: 60 lei. Nimeni nu pleaca fara sa deguste toate preparatele.
Nu va lipsi celebra cafea la ibric! Silvia Spirescu, Campion National & locul 5 mondial la Ibrik Coffee va fi alaturi de noi si ne va dezvalui miscarea secreta pentru un caimac exceptional. Momentul este oferit de Scae Romania.
Seara va fi intregita de dansuri orientale, tombola cu premii de la Bazarul cu Mirodenii, BeHugo si ofertele speciale de calatorie de la GoTravel.
Locurile sunt limitate, rezervarile se fac telefonic la 0721 102 101 pana marti la pranz.