Home TimeOut ADRIAN SĂRMĂŞAN AND FRIENDS

ADRIAN SĂRMĂŞAN AND FRIENDS

by Micky
361 views
Pentru că ŞTIU că va fi ceva special, voi face o prezentare mai specială, bazată mai mult pe elemente multimedia.
Să începem povestea de aici: http://www.youtube.com/watch?v=SfcYJZfYdG8, adică din locul în care trăieşte şi de unde vine.
N-ar strica nici o scurtă vizionare de la una dintre întâmplările la care am participat şi eu prin curtea castelului: http://www.youtube.com/watch?v=J4Qy3grpGX8
Desigur, nu pot să nu recomand şi piesa Vama Veche la care am lucrat împreună cu Adi cam la toate aspectele, de la muzică şi text până la filmarea şi editarea video: http://www.youtube.com/watch?v=34fk5sMkZao
Ce caută pe afiş Laszlo Kovacs, Jimmi Laco şi Zoia Alecu? Răspunsul se găseşte aici: http://www.youtube.com/watch?v=mcImHYTuYd8.
Albumul „Visez de-nnebunesc” a fost lansat, de altfel, şi în Sinner’s…
De data asta, la reîntâlnirea din 23 noiembrie, se mai lansează un videoclip, se mai proiectează alte câteva videoclipuri şi, nu în ultimul rând, se cântă un repetertoriu de tip „Sărmăşan all inclusive”, în condiţii de sunet create special pentru acest eveniment!
Să mai punem la socoteală şi prezenţa relativ rară prin capitală a lui Adrian Sărmăşan… (ne-am întâlnit de vreo 20 de ori la Turda şi cam de 3 ori prin Bucureşti).
Concluzia: NU SE RATEAZĂ AŞA CEVA!
Eugen Avram
Rezervări, neapărat din timp, la tel. 0723 511 597 (preferabil între orele 12:00 – 21:00)

You may also like

Lasă un răspuns