Home TimeOut Adoptii animale – „Sansa pentru suflete”

Adoptii animale – „Sansa pentru suflete”

by Maria Alexandrescu
537 views

Primaria Sectorului 2 se implica in promovarea adoptiilor animalelor de pe strada, si organizeaza pe 30 oct 2010, ora 11.30 in Parcul Plumbuita (intersectie Colentina cu D-na Ghica) un spectacol eveniment numit „Sansa pentru suflete„.

Daca sunteti in cautarea unui membru patruped in familie, la „Sansa pentru suflete” veti gasi catei frumosi, pui si adulti, dar si pisici gratioase. Toate animalele au carnete de sanatate si sunt sterilizate, sau vor fi sterilizate gratuit atunci cand ating varsta potrivita (in cazul puilor). Pe langa campania de adoptie pentru caini si pisici, evenimentul are ca scop sustinerea cauzei animalelor fara stapan si informarea cetatenilor cu privire la importanta sterilizarii animalelor pentru a preveni suprapopularea felina si canina pe strada. Veti afla detalii despre programele de sterilizare oferite de Primaria Capitalei si de asociatiile de protectia animalelor.

In cadrul evenimentul, asociatia GIA – Group Initiative for Animals va discuta cu toti cei care doresc sa adopte un animal si va oferi sfaturi importante pentru ingrijirea lor, dar si informatii despre sterilizarile gratuite pentru catei si pisici. Asociatia „Sansa pentru schimbare” va veni cu detalii despre programul de reteritorializare a cainilor fara stapan, dupa ce sunt sterilizati.

Spectacolul „Sansa pentru suflete” este organizat impreuna cu Fundatia Romana de Folclor, Valeria Arnautu si Monica Davidescu, si are ca scop sustinerea cauzei animalelor fara stapan. Printre artistii invitati se numara: Aurelian Temisan, Mihai Constantinescu, Marcel Pavel, Ovidiu Komornik, Mihai Traistariu, Miki, Alb-Negru, Victor Iyla, Valeria Arnautu, Elisabeta Turcu, Saveta Bogdan, Steliana Sima, Vasile Ciobanu, Stefania Rares si trupa de dans Trouble Crew. Artistii va ofera un spectacol facut cu tot suflet, din drag pentru animalele abandonate sau in suferinta. Veniti sa aflati cum le puteti ajuta, chiar daca nu le puteti lua acasa.

Va asteptam cu spectacol de calitate, cu animalute de adoptat si cu informatii pretioase.
Data: 30 octombrie, 11.30

Campanie de adoptii animale

Parcul Plumbuita (intersectie Colentina cu dna Ghica)

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.