Home GetOut Hotel Traian – Iasi

Hotel Traian – Iasi

by Amira Pretorian
553 views

Hotel frumos, cu o arhitectura deosebita (semnata Gustave Eiffel), Hotelul Traian e asezat central, intrarea principala intalnind statuia lui Cuza la cativa metri.

Camerele single sunt destul de mici, chiar deranjant de mici, nu cred ca merita banii, dar cele duble arata chiar bine, iar diferenta de pret chiar nu justifica alegerea unei camarute. Aerul conditionat functiona perfect, minibarul e acceptabil, baia draguta. N-a fost nimic deranjant, dimpotriva, camera e dotata si amenajata frumos. Personalul hotelului Traian e amabil, respectuos si ingrijit.

Micul dejun in regim continental e la nivel de Romania, adica destul de putine optiuni. Pentru non-carnivori ca mine nu erau mai mult de 2-3 feluri intre care as fi putut alege, printre care erau si oua ochiuri, moartea matinala a ficatului. Dar cu niste salata si branzeturi, am rezolvat-o. Restaurantul hotelului Traian arata dragut, ospatarii mai putin, cel putin femelele pareau foarte obosite si deranjate.

Capacitate cazare: Eiffel Suite, Royal Suite, 2 garsoniere, 17 camere single şi 45 camere duble, 2 camere pentru persoane cu dizabilitati.

Preturile sunt maricele pentru provincie, intre  70-200 euro/camera sau apartament.

Grand Hotel Traian

Piaţa Unirii nr.1, 700056, Iaşi, România
tel: +40 232 266 666
fax: +40 232 212 187
www.grandhoteltraian.ro

You may also like

1 comment

Carti 20/08/2011 - 00:57

Un hotel de nota 10. Mi-am petrecut o saptamana in Iasi si am stat cazat la acest hotel. Conditiile au fost neasteptat de bune si la un pret accesibil.

Reply

Lasă un răspuns