*
Ce ai manca la Haveli, daca ai castiga concursul ? (vezi meniul www.haveli.ro)
*
Scrie un comentariu, pe aceasta pagina, pana pe 15 iulie, si poti deveni castigatorul unui voucher cu valoare de 150 lei, pentru o masa la Restaurant Haveli.
REGULAMENT CONCURS:
– Premiul va intra in posesia detinatorului celui mai votat comentariu de pe aceasta pagina.
– Comentariul va fi semnat. obligatoriu, cu numele complet (pe acel nume se va emite voucher)
Anunta-ti prietenii, cheama-i sa te voteze! 😉
Jurizarea se va face pe 16 iulie, iar castigatorul va fi afisat pe site.
GoingOut isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice concurent/comentariu care foloseste practici frauduloase de votare(automata, proxy etc) fara vreun anunt prealabil si fara nicio obligatie.
*
Voucherul este nominal si netransmisibil.
In cazul in care castigatorul nu va revendica premiul in termen de 24 ore, printr-un e-mail trimis la concurs@goingout.ro (de pe adresa cu care a participat la concurs), se va desemna castigator urmatorul clasat (in ordinea voturilor primite pe comentariu).
IMPORTANT! Fiti foarte atenti la datele tale de contact pe care le treceti in comentariu: nume real complet si adresa de e-mail (voucherul se va elibera pentru persoana cu numele trecut in comentariu). In cazul in care veti castiga, pentru a putea intra in posesia voucher, va trebui sa trimiteti un e-mail de revendicare a premiului, de la acea adresa.
(in cazul in care folosesti o adresa yahoo, e posibil ca mesajul prin care iti vom trimite voucher-ul, sa ajunga in folderul spam, asa ca trece concurs@goingout.ro in address book).Castigatoarea concursului GoingOut „Castiga o masa la restaurantul Haveli”, pentru perioada 29 aprilie-9 mai, a fost desemnata Cioclov Roxana.
36 comments
Castigatoare
Andreea Lacriceanu
Cu toate ca de o saptamana tot incerc sa evit mancarurile copioase si periculoase pentru silueta… daca as avea ocazia sa mananc la Haveli m-as dezlantui pentru fericirea papilelor mele gustative in felul urmator …
As incepe cu LOLY POPS (Aripi de pui gatite cu usturoi si ghimbir) ca si starter, as incerca apoi aromele indiene din Vegetable biryani (Orez cu legume si condimente specific indiene), iar ca sa fiu totusi un pic cumpatata as trece direct la desert 😀 si as comanda nu numai din curiozitate dar si din cauza senzatiei exotice pe care ti-o da denumirea Gullab jammun (Branza de casa calita in ulei, asortata cu sirop de miere) …. Oooops….Cred ca trebuie sa curat tastatura…
In cazul in care castigatorul nu va revendica premiul in termen de 24 ore, printr-un e-mail trimis la concurs@goingout.ro (de pe adresa cu care a participat la concurs), se va desemna castigator urmatorul clasat (in ordinea voturilor primite pe comentariu).
Buna ziua
As dori sa stiu cine a castigat concursul. Pe site nu am vazut afisat castogatorul.
Multumesc
O zi buna, tuturor!
Paula M.
votat …felicitari 🙂
Premiu nerevendicat
CASTIGATORUL ESTE
Andrei Mihai
„Mancarurile pe care le-as servii din menu sunt urmatoarele:
1. Chicken tikka
2. KASHMIRI CHICKEN
3. Mango kulfi”
In cazul in care castigatorul nu va revendica premiul in termen de 24 ore, printr-un e-mail trimis la concurs@goingout.ro (de pe adresa cu care a participat la concurs), se va desemna castigator urmatorul clasat (in ordinea voturilor primite pe comentariu).
Dupa tot felul de restaurante de sorginte libaneze, mexicane, cubaneze, „incase” … a venit si vremea unuia indian.
Ideea cu o masa la un restaurant cu specific indian, chiar este grozava.
Ce sa va spun, am citit cateva meniuri.
As manca niste aripioare de pui, cu usturoi si ghimbir (Loly Pops). O salata de rosii, castraveti, ceapa si cartofi in sos de iaurt (RAITA), desigur cu paine cu unt indiana, iar ca desert mi-ar placea sa mananc o inghetata indiana (MANGO KULFI).
Maaama mama, eu sunt la regim dupa sesiunea de examene in care am mancat de nervi, dar asa ceva chiar nu as putea refuza.
Deja imi ploua in gura cand ma gandesc la Malai tikka ( combinatia de pui cu smantana si alune caju e mortala, la propriu si figurat,pentru ca e o adevarata bomba calorica :P)
As mai alege si Palak paneer pentru ca sunt deschisa la nou si sunt curioasa ce gust are branza in combinatie cu spanacul , iar ca desert o racoritoare inghetata Mango kulfi.
Iar acum o sa salivez si n-o sa mai pot dormi pana nu incerc preparatele voastre, uffff 🙂 , pentru ca imbietoarele fotografii de pe site ma fac sa ma gandesc numai la mancare! Arata fantastic, complimentele mele
Ca starter as manca Onion bhaji(Ceapa tocata data prin faina de naut si apoi prajit)si ca fel principal CHICKEN KORMA-Pui dezosat gatite in sos de alune cu smantana plus faimosul orez cu arome indiene…mmmm…yummy si ca desert daca mai poti pt ca totul este foarte bun si mai mult decat suficient as alege Gullab jammun (Branza de casa calita in ulei, asortata cu sirop de miere. Deja imi lasa gura apa 🙂
as incepe cu chiken tikka alaturi de raita si bineinteles ca as incerca si peshawri naan iar ca desert as alege mango kulfi
Acum imi este foarte usor sa ajung in India prin intermediul unei calatorii gastronomice inedite pusa la dispozitie de restaurantul Haveli.
As incepe cu Paneer tikka si Raita, apoi niste CHICKEN KORMA, Vegetable pillao si Garlic naan, iar la desert Gullab jammun.
Si gata ca deja e prea mult!
🙂
ce mi-ar place sa castig eu masa
CASTIGATOR!
Mancarurile pe care le-as servii din menu sunt urmatoarele:
1. Chicken tikka
2. KASHMIRI CHICKEN
3. Mango kulfi
buna ziua,
am admirat exteriorul si interiorul restaurantului si am fost placut surprinsa de culorile calde si imbietoare…tocmai pentru ati trezi apetitul..daca ar fi sa comand ceva, din multele gustoasele, as servi SEEKH KEBAB (imi place mielul f. mult), CHICKEN TIKKA MASALA si ca desert MANGO KULFI. bun! bun!
cu drag,
maria
p.s. va doresc cat mai multi clienti!
VEGETABLE BIRYANI, KADAI LAMB CU RAITA, GARLIC NAAN, MANGO KULFI……DE TOATE CE SA MAI…TOATE SUNA PROMITATOR!!
TANDOORI MIX GRILL…MIAM MIAM SI…KADAI CHICKEN..FFF BUN SOSUL!!!,,GUSTOS!!!..
Buna ziua,
Petru primul fel as opta pentru Chicken biryani. Iar ca desert o inghetata indiana.
Multumesc,
Diana Petre
LA INCEPUT O SA GUST DIN PLATOUL FRUMOS ARANJAT CU TANDOORI MIX GRILL, NISTE LOLY POPS, SI DACA MAI ARE LOC NISTE LAMB BIRYANI CU LAMB SAG – AR FI PERFECT! RECOMAND LA TOTI CONCURENTII SA INCERCE TOATE ACESTE BUNATATI!-EU LE-AM INCERCAT DEJA. IAR CA DESERT, RAMANE LA APRECIEREA DVS.
AS INCEPE CU CHICKEN KORMA, APOI CHICKEN BIRYANI SI LA FINAL DESERT MANGO KULFI CA E VARA SI SA VEDEM CUM E INGHETATA INDIANA.FFFFFF INTERESANT….MI-AR PLACE SA INCERC CEVA NOU
DESCALIFICAT – FRAUDA!
ce as aleage eu :
1. Chicken tikka masala
2. Basmati rice
3. garlic Naan- delicioasa
cred ca nu o sa mai astepte sa se termine concursul :d o sa merg inainte ca mi-e prea pofta ..yammi yammi
Pana acum nimeni cu meniu vegetarian. Eu as incerca pe rand toate felurile de mancare vegetariana.
Acesta este meniul ales de mine:
1. Tandoori mix grill(Platou cu mai multe sortimente de kebab).
2. Stuffed parantha(Paine umpluta cu cartofi).
3. Kadai chicken(Pui gatit in sos de rosii, ardei si ceapa).
4. Mango kulfi(Inghetata indiana).
Mmmmm…deja mi-a venit apa in gura….
Cu toate ca de o saptamana tot incerc sa evit mancarurile copioase si periculoase pentru silueta… daca as avea ocazia sa mananc la Haveli m-as dezlantui pentru fericirea papilelor mele gustative in felul urmator …
As incepe cu LOLY POPS (Aripi de pui gatite cu usturoi si ghimbir) ca si starter, as incerca apoi aromele indiene din Vegetable biryani (Orez cu legume si condimente specific indiene), iar ca sa fiu totusi un pic cumpatata as trece direct la desert 😀 si as comanda nu numai din curiozitate dar si din cauza senzatiei exotice pe care ti-o da denumirea Gullab jammun (Branza de casa calita in ulei, asortata cu sirop de miere) …. Oooops….Cred ca trebuie sa curat tastatura… 😀 😀
Acesta este meniul ales de mine:
1.Tandoori chicken(Pulpe de Pui marinat in iaurt, gatite in cuptor).
2.CHICKEN LABABDAR(Pui dezosat cu sos de rosii si ceapa).
3.Raita(Rosii, castraveti, ceapa, cartofi in sos de iaurt).
4.Garlic naan(Paina indiana cu usturoi).
5.Mango kulfi(Inghetata indiana).
Chicken tikka apoi Raita
si felul principal Chicken vindaloo cu PESHAWRI NAAN
Voi renunta sa mai intru pe acest site din cauza regulii concursului cu votare. Nu mi se pare corect sa castige doar cei cu multi prieteni sau spammerii.
Lamb madras- miel in sos de nuca de cocos.
Imi place mielul si cred ca ar fi interesanta combinatia cu nuca de cocos
Miel gatit in sos de ceapa si alune
Orez cu sofran
Paine indiana cu usturoi
sii… neaparat as gusta din inghetata indiana. 🙂
Pentru inceput, niste Paneer tikka (Branza de casa cu ceapa, rosii ardei, totul prajit in cuptor) cu o Raita (Rosii, castraveti, ceapa, cartofi in sos de iaurt).
Ca fel principal un miel Kadai lamb (Miel gatit cu ceapa, ardei gras, sos de rosii) cu o Garlic naan (Paina indiana cu usturoi) si la desert un Gullab jammun (Branza de casa calita in ulei, asortata cu sirop de miere. Servit cald).
Yummy, deja salivez.
DESCALIFICAT – FRAUDA!
Cred ca as incepe cu niste „Tandoori chicken” (Pulpe de Pui marinat in iaurt, gatite in cuptor)cu garnitura de ” Vegetable biryani”(Orez cu legume si condimente specific indiene) si o salata „Raita”(Rosii, castraveti, ceapa, cartofi in sos de iaurt). Dupa care… bineinteles o mare Mango kulfi (Inghetata indiana)!!! Ahhhhhhhhh :)))
Palak paneer, Channa gosht cu Garlic naan si la desert Gullab jammun
Chicken tikka masala asta ma tenteaza cel mai tare; vreau sa vad cum se combina gustul de pui cu cel de alune.
Mango spicy chicken suna bine impreuna cu Jeera rice. Iar ca desert un Gullab jammun.
Va las pe voi sa completati o bautura pentru masa de mai sus :).
Tandoori chicken,VEGETABLE PAKORA,SEEKH KEBAB, Mint parantha,Pillao rice acesta din urma suna chiar interesant……chiar daca nu sunt taran..nu stiu ce e ala si vreau sa aflu
KASHMIRI PILLA Orez cu fructe uscat si legume
Raita salata de rosii, castraveti, ceapa, cartofi in sos de iaurt si
Mango Spicy Chicken
Mmmmm…deja mi-a venit apa in gura si parca deja simt mirosul puiului bine facut si dulce…