*
Unde ti-ai scoate prietenii in oras? Intra pe www.e-redus.ro si vezi pentru ce activitati de timp liber poti obtine reduceri substantiale.
*
Scrie un comentariu cu raspunsul la intrebare, pe aceasta pagina, pana pe 29 august, si poti deveni castigatorul a doua vouchere a cate 30 lei, pentru o masa la Caffe Tabiet, oferite de e-redus.ro.
REGULAMENT CONCURS:
– Premiul va intra in posesia detinatorului celui mai votat comentariu de pe aceasta pagina.
– Comentariul va fi semnat, obligatoriu, cu numele complet (pe acel nume se va emite voucher).
– Comentariul va trebui sa raspunda corect intrebarii concursului, sau sa trateze subiectul cerut, dupa caz.
– Nu pot participa la concurs castigatorii unui concurs Goingout din ultimele 30 zile.
– Concursul se poate incheia oricand, in intervalul de desfasurare anuntat.
– Orice comentarii care nu trateaza intrebarea concursului, vor fi moderate, iar cei care adopta o atitudine sau limbaj ofensiv la adresa altor concurenti sau la adresa Goingout.ro, vor fi descalificati. (15.01.2009)
Anunta-ti prietenii, cheama-i sa te voteze! 😉
Jurizarea se va face pe 30 august, iar castigatorul va fi afisat pe site.
GoingOut isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice concurent/comentariu care foloseste practici frauduloase de votare (automata, proxy etc) fara vreun anunt prealabil si fara nicio obligatie. Mai multe voturi de pe acelasi IP duc la descalificare, chiar daca sunt ale unor useri diferiti.
*
Voucherul este nominal si netransmisibil.
In cazul in care castigatorul nu va revendica premiul in termen de 24 ore, printr-un e-mail trimis la concurs@goingout.ro (de pe adresa cu care a participat la concurs), se va desemna castigator urmatorul clasat (in ordinea voturilor primite pe comentariu).
IMPORTANT! Fiti foarte atenti la datele de contact pe care le treceti in comentariu: nume real complet si adresa de e-mail (voucherul se va elibera pentru persoana cu numele trecut in comentariu). In cazul in care veti castiga, pentru a putea intra in posesia voucher, va trebui sa trimiteti un e-mail de revendicare a premiului, de la acea adresa.
(in cazul in care folosesti o adresa yahoo, e posibil ca mesajul prin care iti vom trimite voucher-ul, sa ajunga in folderul spam, asa ca trece concurs@goingout.ro in address book).
16 comments
Noaptea e cel mai frumos. Poti merge oriunde, as merge cu prietenii mei sa ne plimbam cu masinile prin oras. Ne-am opri pe Lipscani si am lua toate cluburile de la cap la coada. Am merge pe motoare si am fuma tigari de foi. Apoi am merge la o cafenea buna sa bem cate-o cafea cu miere.
Sounds like a good plan! Cand o faceti sa ma anunti si pe mine:)
in club cu prietenii….. oriunde, dar cu reduceri!!!!
la un restaurant
Un bar cu narghilea autentica si ceai aromat
Asi vrea sa merg cu fetele la un SPA.
intr’un club…sa ne distram
SUCCES!!!
mult succes Manole Gheorghe
mult succes !
Castigator!
Unde mi-as scoate prietenii in oras? Cum unde? La Caffe Tabiet.
Bafta d-le Gheorghe !!!
Faci cinste?, abia astept, bafta!
Succes si asteptam sa ne inviti.
multa bafta!
Iti place pescuitul si preferi sa consumi tot ce prinzi Sau inca rememorezi, meniurile cu peste si fructe de mare
Pescareasca “La Zavat” si secretele sale in arta prepararii fructelor de mare si a tuturor delicateselor pe baza de peste. Inca de la intrare, ambianta de taverna greceasca cu mese si scaune masive, matuite, te transporta in Corfu. Iar daca iti incepi pranzul cu o gustare – specialitatea casei formata din delicioasa Haloumi (branza arabeasca de capra, rumenita la gratar) combinata cu un munte de masline apetisante de toate culorile si marimile, macerate intr-un sos usor picant, cat sa-ti deschida pofta de mancare, alaturi de celebrul Tzatziki si de vinetele grecesti, senzatia ca te afli in Grecia va fi totala.
In continuare, iti poti completa festinul cu supa de tar afumat – reteta bucatarului sef in timp ce decizi in ce fel doresti sa iti fie pregatit pestele: la gratar, prajit, in folie sau intr-o saramura cu legume proaspete. Fie ca alegi barbuni la gratar, lup de mare, file de rechin sau de calcan la gratar, dorada regala sau pastravi, aceeasi senzatie o vei avea: ca ai patruns intr-o lume de rasfat pentru papilele tale gustative. In caz ca hotarasti sa incerci fructele de mare, vei avea ocazia sa alegi dintr-un meniu variat de delicatese exotice: caracatita, sepie, calamari, coada de homar servit cu un delicios sos de lamaie si vin, creveti scaldati in sos de unt si usturoi-reteta bucatarului sef, cozze in sos de vin rosu .
Ca sa te poti bucura in voie de acest festin dumnezeiesc de bun, totul trebuie stins cu un pahar de vin alb si completat cu un desert grecesc alcatuit din celebrul cataif cu inghetata sau din yaniotico – zemos si dulce, plin cu miez de nuca si miere.
Extras de meniu:
Halumi, masline picante, tzatziki, vinete grecesti 10 Ron/ portia
Supa de tir afumat 12 Ron (600g)
Barbuni la gratar 35 Ron
Lup de mare 35 Ron
Dorada 35 Ron
Pastravi 19 Ron
Coada de homar cu sos de lamiae si vin 30Ron /100g
File de rechin gratar 30 Ron/portie
File de calcan gratar 30 Ron/portie
Creveti cu sos unt si usturoi 39 Ron
Cataif cu o bula de inghetata 15 Ron
Yaniotico 15 Ron
Companie
TAVERNA PESCAREASCA „LA ZAVAT”
Popa Nan, nr.16, sector 2, Bucuresti.
Rezervari: 021.252.29.56/ 0766.526.791/ 0766.526.792