Home FindOut Cele mai bune solutii si recipiente pentru depozitarea si transportul marfurilor, numai pe SchoellerAllibert.com

Cele mai bune solutii si recipiente pentru depozitarea si transportul marfurilor, numai pe SchoellerAllibert.com

by Amira Pretorian
627 views

Compania Schoeller Allibert, reprezinta solutia ideala in cazul in care cautati o companie care se ocupa cu producerea celor mai bune solutii pentru ambalare din plastic returanbil dar si soltutii de transport si depozitare marfa, solutii ideale ce sunt necesare inca de la iesirea din fabrica pana la asezarea produselor pe raft.

Unul dintre cele mai importante aspecte caruia un numar foarte mic de persoane ii acorda atentie, este cel al calitatii.

Chiar daca in aparenta aceste cutii din plastic, containere, ladite si asa mai departe, sunt complet neimportante, calitatea materialului din care au fost construite, dar si modul in care au fost gandite din punctul de vedere al design-ului, este absolut esentiala pentru a putea exista certitudinea ca marfurile transportate ori depozitate, se afla in deplina siguranta.

Accesand site-ul companiei Schoeller Allibert, veti putea alege dintr-un stoc de peste 1000 de ambalaje diferite care asigura depozitarea legumelor si fructelor si a altor marfuri solide, dar si paleti plastic de diferite dimensiuni, galeti din plastic, navete de bere din plastic si containere din plastic ce sunt destinate transportului lichidelor pe distante mari sau pastrarii acestora si manipularii pe distante scurte.

De asemenea, la toate aceste 1000 de modele de ambalaje, se adauga si multe alte avantaje, servicii creeate special la comanda clientului dupa proiectul acestuia sau dupa descrierea sa. Este extrem de usor de observat, toate aceste tipuri de ambalaje din plastic fiind intalnite peste tot, ajuta la transportul diferitelor tipuri de marfuri, la depozitarea precum si la comercializarea acestora.

Aceste ambalajele din plastic le gasim in toate domeniile iar cu ajutorul lor avem posibilitatea de a transporta mai orice, in special daca este vorba despre detinerea unei afaceri precum un magazin.

Gama de produse este una extrem de variata, fiind impartita in urmatoarece categorii:
• Containere mari pliabile
• Boxpaleti rigizi din plastic
• Paleti din plastic
• Containere IBC pliabile, pentru manipularea lichidelor
• Cutii plastic | Naveta pliabila | Lazi plastic
• Containere din plastic stivuibile
• Navete dublu stivuibile
• Carucioare
• Industria bauturilor
• Galeti pentru produse periculoase

Calitatea in ceea ce priveste produsele fabricate de acestia nu poate fi contestata si este de la sine inteles ca nu degeaba au reusit sa ajunga in top la nivel mondial cand au in spate mai bine de 5 decenii de activitate in domneniu si sunt lideri in domeniu pe Europa. In plus, este de mentionat si faptul ca dispun de un numar impresionant de sedii, imprastiate peste tot in lume, in tari precum: Austria, Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Statele Unite.

Fiind la randul meu proprietarul unei mici afaceri in domeniul agriculturii, a sosit timpul sa achizitionez astfel de solutii pentru depozitare si transport, astfel incat sa-mi pot manipula dar si proteja marfa ca la carte, principalele tipuri de produse necesare, fiind reprezentate de aceste cutii din plastic, pe care le puteti observa printr-un simplu click pe https://www.schoellerallibert.com/ro/products/4429100.

Pana in acest moment am utilizat cutii si alte tipuri de produse pentru transport si depozitare, clasice, din comertul autohton, achizitionate la preturi de nimic, preturi care bineinteles reflectau intocmai calitatea.

De aproximativ jumatate de an de cand am achizitionat cutii, ladite, navete, paleti si asa mai departe de pe site-ul celor de la Schoeller Allibert, ma declar extrem de multumit de alegerea facuta si cu siguranta, pe viitor cand voi mai avea nevoie de astfel de solutii, tot la aceasta echipa de profesionisit voi apela.

Personal ii recomand cu toata increderea iar acest lucru il fac din motive foarte clare si simple. In principal, deoarece este vorba de calitate premium la preturi foarte mici. Beneficiile acestor produse fiind desigur calitatea superioara, durabilitatea dar si imbunatatirea eficientei rentabilitatii lantului de aprovizionare. De asemenea se vor reduce costurile de transport dar si cantitatea de deseuri si ajuta la imbunatatirea imaginii de brand ajutand in plus, si la protejarea mediului, deoarece este vorba despre solutii din plastic returnabil, deci reciclabil.

De asemnea, achitionand toate aceste tipuri de servicii, veti putea beneficia de o multime de avantaje, si totul la preturi extrem de avantajoase.

Principalul atuu este caracterizat prin calitate superioara, avand o rezistenta si o durabilitate in timp extrem de buna, ajuta la o organizare mult mai buna din punctul de vedere al depozitarii si al transportului ceea ce va face ca vanzarea produselor sa se realizeze mult mai simplu si rapid, ducand cu siguranta la imbunatatirea imaginii firmei pe care o conduceti. In plus, pe langa toate acestea, pentru simplul fapt ca veti folosi produse fabricate si comercializate de acestia veti contribui si la protejarea mediului inconjurator, fiind reciclabile.

Chiar daca aparent nu necesita o calitate deosebita, toate aceste solutii trebuie totusi sa fie rezistente si durabile mai ales fiind din plastic deoarece marfa trebuie protejata corespunzator. Faceti un simplu exercitiu de imaginatie, si ganditi-va cum ar fi daca in cazul transportului peretii sau fundul unui astfel de recipient s-ar sparge? Pai cel mai probabil majoritatea continutului ar fi compromis, ceea ce ar duce cu siguranta la pierderi.

Toate detaliile despre aceasta companie va sunt puse la dispozitie la numai un simplu click distanta, astfel ca sunteti invitati sa il accesati pentru a va putea convinge singuri de tot ceea ce ofera aceasta companie, atat in ceea ce priveste serviciile, cat si in ceea ce priveste produsele comercializate.

You may also like