*
Alege un fel de mancare din meniul www.haveli.ro, si scrie ce-ti inspira!
*
Scrie un comentariu, pe aceasta pagina, pana pe 30 iulie, si poti deveni castigatorul unui voucher cu valoare de 150 lei, pentru o masa la Restaurant Haveli.
REGULAMENT CONCURS:
– Premiul va intra in posesia detinatorului celui mai votat comentariu de pe aceasta pagina.
– Comentariul va fi semnat. obligatoriu, cu numele complet (pe acel nume se va emite voucher)
Anunta-ti prietenii, cheama-i sa te voteze! 😉
Jurizarea se va face pe 31 iulie, iar castigatorul va fi afisat pe site.
GoingOut isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice concurent/comentariu care foloseste practici frauduloase de votare(automata, proxy etc) fara vreun anunt prealabil si fara nicio obligatie.
*
Voucherul este nominal si netransmisibil.
In cazul in care castigatorul nu va revendica premiul in termen de 24 ore, printr-un e-mail trimis la concurs@goingout.ro (de pe adresa cu care a participat la concurs), se va desemna castigator urmatorul clasat (in ordinea voturilor primite pe comentariu).
IMPORTANT! Fiti foarte atenti la datele tale de contact pe care le treceti in comentariu: nume real complet si adresa de e-mail (voucherul se va elibera pentru persoana cu numele trecut in comentariu). In cazul in care veti castiga, pentru a putea intra in posesia voucher, va trebui sa trimiteti un e-mail de revendicare a premiului, de la acea adresa.
(in cazul in care folosesti o adresa yahoo, e posibil ca mesajul prin care iti vom trimite voucher-ul, sa ajunga in folderul spam, asa ca trece concurs@goingout.ro in address book).Castigatoarea concursului GoingOut „Castiga o masa la restaurantul Haveli”, pentru perioada 29 aprilie-9 mai, a fost desemnata Cioclov Roxana.
30 comments
Mi-a părut foarte rău când restaurantul s-a mutat din zona Banu Manta, unde reuşeam să ajungem mai des pentru a ne înfrupta din delicatesele indiene servite în acest restaurant… Dar îmi aduc la fel de bine aminte că în ciuda nenumăratelor transformări prin care a trecut restaurantul, începând cu schimbarea numelui din Tandoor şi până la schimbările de bucătari , un singur lucru a rămas constant, şi anume savoarea şi profunda relaţie cu Nirvana gusturilor pe care au mijlocit-o acest local de-a lungul timpului. Mi-ar face plăcere să încerc şi noua locaţie a restaurantului… abia aştept să regăsesc sosurile indiene atât de parfumate şi de fericite să complimenteze diferitele tipuri de naan (pâinea indiană) sau samosa.
Până la o nouă degustare, vă urez cât mai multe ospeţe în acest templu al bunului gust culinar!
o ingetat cu caspuni si frisca asorta decoarata cu ulei de arahide.
Salutare,
Am fost la restaurant si am avut urmatorul meniu:
– Mango spicy chicken
– Lamb Roganjosh
– Garlin Naan
– Mint Parantha
– Desert Mango Kulfi
– Fresh de mango si,
– O sticla de vin- romaneasca.
Pareri:
– Mancarea extraordinar de buna,dar daca nu esti genul care sa manance spicy mai bine nu te risti, sau poti cere sa nu fie prea spicy preparatul. Portiile sunt destul de mari si pretul pe masura.
– Iar inghetata este facuta de ei, are gustul de inghetata facuta in casa- delicios.
– Atmosfera e placuta – curat, muzica in surdina,racoare, ospatarii mereu atenti la cererile tale- unul dintre ei fiind indian poti vb in indiana, engleza sau romana 😀
– Un singur lucru il face sa nu fie in totalitate extraordinar si acela este locatia – nu prea inspirata, si totusi dupa ce treci de usa uiti ce ai lasat afara.
Va multumesc inca o data.
Cosmina
🙂 OK!
Mersi inca o data pt raspunsuri!
Irina, la tine e un caz nefericit, daca e asa cum spui.
Dar la fel de adevarat este ca, din toti cei descalificati pana acum, esti prima care contesta deciziile. Ceea ce ne convinge ca toti ceilalti au fost „cu musca pe caciula”.
Cu noua regula se va sti exact daca acelasi user voteaza de pe mai multe IP-uri. Si vom introduce un amendament prin care comentariul castigator va trebui sa fie „la obiect” in ceea ce priveste intrebarea concursului.
*”ca intr-adevar castigatorul a FOST votat corect” am vrut sa zic, scuze.
Felicitari, Cosmina! Cand doua se cearta, a treia castiga :P. Pofta buna!
Oameni paranoici se gasesc peste tot, pot aparea suspiciuni si in legatura cu votarea – de unde sa stie ei ca intr-adevar castigatorul a votat corect, de exemplu? Cred ca se poate demonstra cumva corectitudinea si in cazul extragerilor, daca e nevoie. O alta parte naspa la voturi e ca nu puteti sti exact cand a fost frauda doar uitandu-va la niste ip-uri – de exemplu cele pe care le-ati scris la mine erau de la mai multe calculatoare din aceeasi retea. De asemenea, am avut un prieten bine intentionat saracul, dar care nu a citit regulamentul, si care m-a votat de mai multe ori schimbandu-si ip-ul :D. Poate le-ati vazut si pe acelea. Eu ce vina am? :)) Etc.. Sa speram ca va fi mai bine cu noua regula. Va multumesc pentru raspuns!
A, si inca ceva: n-ar fi normal sa fie verificate si comentariile pentru a vedea daca raspund intr-adevar la intrebare? Exista vreo regula si in acest sens sau conteaza doar numarul de voturi?
Pentru Irina Popescu:
Daca s-ar trage la sorti ar aparea discutii referitoare la partinire din partea organizatorilor. La ideea cu „cel mai interesant”, ce sa mai vorbim!? Suspiciuni gramada.
Cel mai nepartinitor este sistemul pe voturi, teoria conform careia ar exista persoane rau-voitoare care sa descalifice… E posibil, teoretic, dar e putin probabil ca se va intampla asta cu toti concurentii care joaca cinstit.
Incepand cu concursul viitor, nu vor putea vota decat utilizatorii inregistrati pe Goingout.ro, votarea va fi conditionata de logarea pe website.
CASTIGATOARE
Alexandru Cosmina
22/07/2009 at 11:21
As dori :
– Lamb vidaloo cu Garlic naan, si
– La desert Mango Kulfi
O explozie orientala de arome ce te imbie de fiecare data sa te intorci.
Buna dimineata!
Stiu ca au mai fost discutii pe site despre regulamentul concursului, si am si eu ceva de obiectat. Metoda votarii mi se pare o idee destul de neinspirata, pentru ca:
1) Un concurent il poate descalifica pe un altul, „votandu-l” fraudulos.
2) Poate castiga o persoana care nici macar nu raspunde la intrebarea concursului.
3) Castiga cei carora nu le e rusine sa faca spam sau sa-si agaseze cunoscutii pentru un vot (dar aici poate sunt eu subiectiva).
Mi s-ar parea mult mai bine sa se aleaga cel mai interesant comentariu sau sa se traga la sorti (si atunci toti ar avea sanse egale).
Mersi!
MANGO KULFI
Inghetata indiana pt k … e vara …. si … pt k niciodata n-am fost in India… ;))
KASHMIRI CHICKEN
Te duce cu gandul la …casmir, la India, la aromele care te mangaie, una cate una, la gustul fin si catifelat de care nu ai cum sa nu te indragostesti!
DESCALIFICAT – tehnici interzise
Exemplu IP-uri:
62.1.204.67
62.1.204.70
62.1.204.72
62.1.204.76
….
O alegere interesanta pentru mine ar fi: Mango spicy chicken 🙂 sosul special de mango este divin:)
SALUT tinand cont ca nu am incercat bucataria indiana as incepe cu Kadai chicken asa de inceput si apoi cu un Chicken biryani ..k e buna mancarea cu pui
iar apoi la desert un mango kulfi
pofta buna
BINE ATI REVENIT!
Cred ca asa ar trebui sa te intampine personalul acestui restaurant…E ceva deosebit…deosebit de „colorat”, o multitudine de gusturi rafinate, papilele gustative chiar sunt incantate…E interesant sa poti sa cunosti un popor asa de numeros (cum este cel ce apartine Indiei), doar vizitand restaurantul „Haveli”…MERITA…Si inca ceva…Desi se poate comanda si online, atmosfera de acolo nu v-o poate asigura nimeni….
Meniu recomandat:
Vegetable samosa
Chicken madras
Peshawri naan
Mngo kulfi
Fir ayega!
Super!
Buna,
Bucataria indiana ramane preferata mea tocmai pentru gustul care iti innebuneste papilele gustative si atmosfera intima din restaurantele indiene.
Meniul pentru o seara perfecta pentru mine este:
-Tandoori Chicken – pulpe pui marinate in iaurt gatite in cuptor
-Kashmiri Chicken + Pillao Rice
-Garlic Naan si as incheia cu o inghetata indiana Mango Kulfi
Pofta buna!
MANGO KULFI ESTE O SUPER INGHETATA, FOARTE CONCENTRATA SI AROMATA. ESTE ALTCEVA. ESTE CA SI CUM AI MANCA 3 INGHETATE INTR-UNA SINGURA
Pentru inceput chicken tikka cu mint paratha si fresh mixed salad.
Apoi lamb biryani cu raitha.
Pentru desert mango kulfi.
Lamb biryani este deosebit la acest restaurant pentru ca il gatesc in stilul Hyderabadi, care apartine scolii de bucatarie din sudul Indiei, dezvoltat de catre Nizams.
Incercati acest meniu. Sper sa va placa.
Meniul ales de mine ar fi:
Tandoori chicken
Lamb korma
Mint parantha
Mango kulfi
Cred ca am facut o alegere interesanta. Sunt sigura ca personalul restaurantului m-ar sfatui mai bine ce sa aleg. Oricum toate meniurile sunt apetisante.
DESCALIFICAT – prectici de votare interzise
Exemple IP:
193.226.37.161
193.226.37.162
193.226.37.163
193.226.37.164
193.226.37.166
193.226.37.167
…
Gata, mi-am si construit meniul:
Vegetable Samosa – Foietaj indian umplut cu legume si apoi prajit
Daal makhani – Linte neagra gatita in unt si smantana
Mango spicy chicken – Pui gatit in sos special de mango
Kashmiri Pillao – Orez cu fructe uscate si legume
Gullab jammun – Branza de casa calita in ulei, asortata cu sirop de miere. Servit cald.
Pe langa faptul ca imi lasa gura apa (siroaie) numai cand citesc descrierile de mai sus, meniul ales imi sugereaza caldura, o aglomerare de gusturi, condimente si culori vii, o engleza vorbita cu accent indian, o baie in Gange, un curs de yoga si iar caldura.
As comanda KASHMIRI CHICKEN (Pui dezosat cu sos de caju cu fructe uscat). Suna absolut delicios, deja mi-e pofta :). Sosul caju este preferatul meu.
Restaurantul Haveli a aparut in randul restaurantelor bucurestene si, imediat s-a facut remarcat prin autenticitatea decorului si a mancarurilor cu specific indian.
EU CAND PLEC LA RESTAORANTUL HAVELI NU MA POT DECIDE CE SA MANANC FINCA TOATE SUNT FOARTE DELICIOASE PE BUNE EU DACA AS AVEA CONDITIE MEREU AS MANCA LA RESTAURANTUL CU PROFIL INDIAN FIND MANCARURII EXOTICE MAI ALES DESERTURILE ,
Haveli este localizat pe strada Episcopul Radu la numarul 3.
Restaurantul este condus de un proprietar pakistanez si are ca bucatar sef, un indian.
Restaurantul Haveli a aparut in randul restaurantelor bucurestene si, imediat s-a facut remarcat prin autenticitatea decorului si a mancarurilor cu specific indian.EU SINCER SAVUREZ DE CATE ORI MA DUC SA MANANC LA UN RESTORAN INDIAN UNDE POT SAVURA GUSTURILE DELICIOASE PE CARE LE MANANC DE EXEMPLU;LAMB VIDALOO CU GARLIC ,SI SA NU UITAM DESERT MANGO KULFI ESTE CEVA DELICIOS CA DESERT
Haveli este localizat pe strada Episcopul Radu la numarul 3.
Restaurantul este condus de un proprietar pakistanez si are ca bucatar sef, un indian.
Haveli Restaurant este singurul loc din Bucuresti unde puteti sa savurati cu adevarat mancarea indiana.
Restaurantul Haveli a aparut in randul restaurantelor bucurestene si, imediat s-a facut remarcat prin autenticitatea decorului si a mancarurilor cu specific indian.mancarile sunt super de bune mai ales la cine le place sa manance cu cilii si sa nu zic de gusturile delicioase,MANGO KULFI ca desert este foarte buna nu am cuvinte.
Haveli este localizat pe strada Episcopul Radu la numarul 3.
Restaurantul este condus de un proprietar pakistanez si are ca bucatar sef, un indian.
Mango kulfi imi inspira Gangele fluid
As dori :
– Lamb vidaloo cu Garlic naan, si
– La desert Mango Kulfi
O explozie orientala de arome ce te imbie de fiecare data sa te intorci.
Lamb madras miel in sos de nuca de cocos……..suna exotic si delicios…ce sa inspire?…….exotism
As comanda urmatoarele:
1. LOLY POPS
2. KASHMIRI CHICKEN
3. Mango kulfi