Home TimeOut Total Wash te scapa de grijile casnice

Total Wash te scapa de grijile casnice

by Arianna
488 views
Daca in capul listei „De facut” pentru sarbatorile de iarna ai: „De scos de la parafina smochingul sau blana chic” sau „De curatat covorul pana vine mama in vizita”,  iti recomand sa trisezi un un pic si sa lasi aceaste griji spalatoriei Total Wash.
Total Wash ofera servicii profesionale de spalatorie, calcatorie si curatare ecologica, are o activitate de peste 10 ani si sase locatii in diferite zone ale Bucurestiului (Obor, Berceni, Armata Poparului, Pipera).
Personalul spalatoriei este unul calificat, iar serviciile de calitate. Pentru curatarea ecologica se foloseste un solvent organic necesar pentru articole sau tesaturi carora nu le poate fi aplicat un proces ce foloseste apa, sapun sau detergent. Dupa spalarea si curatarea atenta, hainele sunt profesional calcate, astfel incat camasile, si nu doar ele, se vor sifona mai greu, mentinandu-si forma de la o spalare la alta. Articolele gen: plapume, cuverturi, draperii, covoare au parte de o curatare delicata, dar in profunzime eliminand praful, petele si mirosul neplacut.
In perioada de sarbatori Total Wash ofera reduceri de 58% pentru serviciile curatatoriei la orice tip de articole. Pentru detalii oferta vizitati www.e-redus.ro.

Total Wash

www.totalwash.ro

Adresa : Str. Voronet, Nr. 9, Bl. D5A, Sc. 1, Ap.2, Bucuresti, sector 3

Telefon/Fax : 031.100.21.21

Mobil : 0724.661.906; 0721.338.360

Email : office@totalwash.ro

You may also like

1 comment

Nicoleta 06/11/2017 - 09:21

Interesant, multumesc pentru informatie, este bine de stiut.

Reply

Lasă un răspuns