Home TimeOut Tehnici de negociere – workshop

Tehnici de negociere – workshop

by Adina Rabourdain
410 views

Situatii de negociere intalnim la tot pasul, fie ca este vorba de obtinerea unui loc de munca, de marirea salariului, de o tranzactie sau de o reuniune cu cei apropiati, trebuie sa stim sa ne vindem potentialul si sa obtinem in schimbul lui profitul maxim. In general negocierea se produce in urma unui feed-back coordonat de fler, dar in momentul in care stapanim tehnici de negociere putem conduce discutia pe firul unei strategii stabilite anterior, iar succesul ei nu se mai afla in mana hazardului, ci in mintea noastra.

In perioada 30-31 mai 2009 se desfasoara la Bucuresti un curs deschis de tehnici de negociere ce are ca obiectiv dezvoltarea abilitatilor necesare pregatirii, gestionarii si finalizarii cu succes a oricarei situatii de negociere, bazat pe studii de caz si exemple practice, pe metode experimentale, jocuri de rol si feed-back personalizat.

Pretul training-ului este de 270 euro fara tva si se desfasoara sub indrumarea lui Ciprian Popescu, expert in tehnici de comunicare, managementul timpului, tehnici de vanzare si tehnici de negociere.

Informatii suplimentare: www.visionconsulting.ro

Locatie: Bd Iuliu Maniu Nr 7, Corp A, Et 3, Bucuresti

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.