Home TimeOut Tango, Monsieur? – la Cafeneaua Actorilor

Tango, Monsieur? – la Cafeneaua Actorilor

by Adina Rabourdain
442 views

A doua reprezentatie  din stagiunea de toamna a Teatrului InDart, cu piesa Tango, Monsieur? , se va juca la Cafeneua Actorilor pe data de 8 decembrie de la ora 20:00

 

Tango, Monsieur? de Aldo lo Castro, comedie in stilul pieselor bulevardiere franceze, are in centrul ei patru femei convocate la vila aceluiasi domn, in aceeasi zi si la aceeasi ors. Tradate in dragoste, cele patru hotarasc sa se razbune pe Don Juan-ul necredincios.

 

Bogdan Gagu, printr-o regie atenta, scrupuloasa si energica, a pus in scena un excelent Tango, Monsieur. Piesa a fost transpusa captivant si placut prin prestatia extraordinara a actorilor(splendide, cele patru protagoniste), care au jonglat cu dezinvoltura cu momentele si ritmul impuse de regizor.”, spunea Aldo lo Castro cu referire la piesa Tango, Monsieur in regia lui Bogdan Gagu.

 

Una de exceptie, distributia piesei reuneste o serie de actori tineri si talentati ca Silvia Gagu, Alexandra Timofte, Adriana Gulutanu, Maria Magdalena Chihaia, Alin Brancu, Catalin Stelian si Alexandru Isfan.

 

In plus, Razvan Plaiasu ca scenograf, Catalina Tabacaru ca designer de costume si Raluca Craciun ca make-up artist contribuie nemasurat la intregirea viziunii regizorului. Aranjamentele muzicale realizate de Dan Simion potentează atmosfera tragi-comica a piesei.

Cafeneaua Actorilor – parcul Tineretului Debarcader 1. Rezervari la tel: 0724 147 432

You may also like

Lasă un răspuns