Home TimeOut Richard Clayderman revine la Bucuresti

Richard Clayderman revine la Bucuresti

by Adina Rabourdain
580 views

Richard Clayderman  revine la Bucuresti pe 19 martie 2014, ora 20.00, la Sala Palatului intr-un concert inedit.

Phoenix Entertainment are deosebita placere de a oferi publicului un spectacol grandios al celui mai popular pianist al momentului. Richard Clayderman va incanta spectatorii cu armonia emanata de sunetul pianului sau intr-un eveniment ce nu va fi uitat cu usurinta de publicul roman. Pianistul va fi acompaniat de muzica magistrala a Cameratei Regale, intregul spectacol fiind condimentat de percutionistul Daniel Ciampolini.

Prince of Romance, asa cum este supranumit celebrul pianist, va oferi celor prezenti doua ore feerice, in care va interpreta cele mai cunoscute si apreciate cantece ale sale. Dintre acestea nu va lipsi cea mai iubita piesa a artistului francez, „Ballade pour Adeline, aflata in inimile tuturor ascultatorilor sai si care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vandute in 38 de tari.

Talentul lui Richard Clayderman a fost apreciat nu numai prin aplauzele a milioane de fani, ci si prin cele 267 de discuri de aur si 70 de discuri de platina, cucerite in urma inregistrarilor a peste 1300 de melodii. Artistul detine titlul oficial de „cel mai popular pianist din lume” acordat de Cartea Recordurilor.

Richard Clayderman va readuce primavara romantica la Bucuresti, intr-un spectacol in care magia pianului va molipsi iremediabil publicul cu sensibilitatea si pasiunea muzicii sale memorabile.

Pret/ bilet:
VIP: 400 ron
Categoria 1: 300 ron
Categoria 2: 200 ron
Categoria 3: 140 ron
Categoria 4: 95 ron

 

You may also like

Lasă un răspuns