Marti, 24 martie, ultima seara culinara Italiana La Mandala Club, organizata in parteneriat cu Dario de la Chef at Home, care va pleca la sfarsitul acestei luni in Sardinia pentru un proiect de mai multe luni. De aceasta data o sa delectati cu un meniu care consta in cele mai de succes preparate gustate in serile culinare Italiene de la Mandala !
Un « Best of Chef at Home & Mandala Club ». Meniul il gasiti la sfarsitul acestui articol si la link-ul urmator : http://www.mandalaclub.ro/evenimente/martea-seara-culinara-italiana/. Cele sase preparate costa 48 lei/persoana, iar participarea se face numai pe baza de rezervare. Rezervari pana luni la ora 22.00 la numarul 0732.026.279 sau la office@mandalaclub.ro.
Meniu pentru Seara Italiana de Marti, 24 martie, ora 18:30 sau ora 21:00 :
Aperitive
Bruschetta classica
(paine, rosii, usturoi şi ulei extra virgin de masline)
Insalata capricciosa
(salată verde, ouă, branză topita, maioneză, lămaie şi muştar )
Melanzane trifolate
(vinete, usturoi, patrungel şi ulei de măsline extravirgin)
Primul Fel
Lasagne melanzane e Gorgonzola
(lasagne, vinete, sos de rosii, Gorgonzola)
Felul Principal
Riso funghi e zafferano
(orez, ciuperci, şofran şi Parmigiano )
Desert
Banane flambe’