Home NightOut Krypton Reunion

Krypton Reunion

by Anca
493 views

Krypton Reunion: concert in formula de aur

Pe 10 mai, de la ora 21, in renumitul club bucurestean The Silver Church are loc „Krypton Reunion”.

Trupa Krypton se prezinta in fața publicului in componența care a fost definita ca „formula de aur”. Eugen Mihaescu, Sorin Voinea, Razvan „Lapi”  Lupu, Gabriel „Gurița” Nicolau, impreuna cu Catalin Fotin vor susține concertul care marcheaza reintoarcerea la sound-ul rock-ului clasic, o noua etapa in cariera trupei: revenirea la matca. Vechii admiratori ai trupei se vor bucura sa asculte piese bine știute ca „Fetele cu ochii verzi”, „Cheama-ma” sau „Am crezut in ochii tai”.

Publicul tanar are posibilitatea sa regaseasca sunetul rock-ului curat, abordat cu maturitatea unor muzicieni consacrați și cu creativitatea unor instrumentiști indragostiți de rock.

„Este vremea cand cautam consistența, cand ne intoarcem la esența lucrurilor, cand regasim lucrurile bune din viețile noastre. Rock-ul este unul dintre ele.” – declara Eugen Mihaescu, explicand reuniunea, așteptata și ceruta de public de ani buni.

Asadar, pe 10 mai, in The Silver Church, va invitam la concertul care celebreaza „Krypton Reunion” si deschide o pagina noua in istoria rock-ului autohton

Pret bilet 30 RON

Pret bilet VIP 50 RON

You may also like

2 comments

Laurentiu 26/04/2012 - 19:27

Nu sunt un mare fan al lor, insa reuniunea asta si revenirea la ‘formula de aur’ mi se pare cea mai buna decizie pe care o puteau lua. Din pacate n-o sa ajung la concert, insa fanii lor vor venii in numar mare, sunt sigur.

Reply
Inchiriere masini 25/04/2012 - 12:12

Hm nice…din pacate nu pot ajunge, poate altadata 🙁

Reply

Lasă un răspuns