Home TimeOut Concert Jon Lord – Sala Palatului

Concert Jon Lord – Sala Palatului

by Matilda
390 views

Sala Palatului gazduieste joi, 5 noiembrie 2009, concertul extraordinar sustinut de Jon Lord – legenda Deep Purple. Spectacolul va incepe la ora 20:00.

poster_jon_lord

Publicul va asculta capodoperele Deep Purple: integrala „Concerto for Group and Orchestra”, „Pictures of Home” sau „Child in Time”, impreuna cu alte piese selectate din mai mult de 15 albume Solo compuse de Jon Lord.
Cea mai buna compozitie a sa, „Concerto for Group and Orchestra”, a fost interpretata la Royal Albert Hall in 1969 impreuna cu Deep Purple si „Royal Philarmonic Orchestra” din Londra. In septembrie 1999, la aniversarea a 30 de ani de la premiera fascinantei compozitii, concertul a fost reinterpretat de „London Symphony Orchestra” sub bagheta distinsului dirijor Paul Mann.

Jon Lord va urca pe scena de la Sala Palatului alaturi de Steve Balsamo, Kasia Laska si Orchestra Filarmonica din Ruse, dirijata de Naiden Teodorov.

Pret/bilet:
Categoria 1 : 360 RON
Categoria 2 : 270 RON
Categoria 3 : 180 RON
Categoria 4 : 90 RON
Categoria 5 : 72 RON

Biletele sunt disponibile la Sala Palatului, Magazinul Muzica, in reteaua librariilor Carturesti si a magazinelor Germanos, pe www.myticket.ro si www.eventim.ro.

Sala Palatului

Adresa: str. Ion Campineanu, nr. 28

You may also like

Lasă un răspuns