Home TimeOut Concert Diana Krall in Bucuresti

Concert Diana Krall in Bucuresti

by MaBella
673 views

De cativa ani urmaresc sa vad cand va concerta Diana Krall la Bucuresti, si iata ca a sosit si vestea cea buna. In toamna aceasta, pe 22 noiembrie, la Sala Palatului, vom avea pentru prima oara sansa de a o vedea pe Diana Krall intr-un spectacol live. Concertul va fi inclus in turneul de promovare a celui mai recent album al artistei, „Quiet Nights”, ce a fost lansat in Romania in luna aprilie a acestui an.

diana krall

Despre Diana Krall nu pot sa va spun decat ca atunci cand o ascult, pe langa faptul ca ma relaxeaza si imi da o stare buna, imi lasa impresia ca parca mangaie sunetele. Are un stil unic si inconfundabil si a promovat si imbogatit jazz-ul modern printr-o interpretare senzuala si calda.

Cu peste 10 albume cu vanzari record, printre care „Only Trust Your Heart”, lansat in 1995, „Stepping Out”, „All for You: A Dedication to the Nat King Cole Trio” si nu in ultimul rand, preferatul meu The Look of Love” – primul Top 10 in Billboard 200, Diana Krall a fost recompensata cu numeroase discuri de platina, nominalizari si premii, inclusiv doua trofee Grammy pentru „Best Jazz Vocal Performance” in 1999 si „Best Jazz Vocal Album” in 2002.

Biletele pentru concertul Diana Krall de la Sala Palatului sunt puse la vanzare pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitia in sala: 500, 300, 220, 150 si 100 lei.

Home

You may also like

Lasă un răspuns