Home TimeOut Brukenthal Fashion Week

Brukenthal Fashion Week

by Maria Alexandrescu
559 views

„Brukenthal Fashion Week” este un festival de moda si life-style, care propune un melanj intre moda, arte contemporane si life-style de secol XXI. Evenimentul isi propune sa racordeze lumea artistica romaneasca la cea europeana si mondiala.

„Brukenthal Fashion Week” urmareste sa devina un reper pentru moda autohtona, dar si pentru cea internationala, mai ales ca in cadrul acestei prime editii sunt invitati si designeri straini. Pe langa prezentarea colectiilor sunt organizate mai multe expozitii dedicate fotografiei de moda si life-style, artei plastice contemporane, sculpturii, bijuteriei de autor si accesorilor, teatrului si muzicii.

„Brukenthal Fashion Week” se va desfasura la Sibiu, in perioada 28 iunie – 2 iulie 2011. Pe parcursul celor 5 zile sunt prezentate colectiile pentru sezonul toamna – iarna anul 2011 – 2012 ale creatorilor de moda consacrati, dar si ale tinerilor designeri, aducand pe catwalk intre 6 si 8 colectii in fiecare seara.

„Brukenthal Fashion Week” se desfasoara cu sprijinul Muzeului National Brukenthal intr-un oras care a devenit reper pe harta culturala mondiala, fiind Capitala Culturala a Europei in 2007 si una dintre cele mai frumoase structuri urbane ale continentului.

Data: 28 iunie – 2 iulie

Brukenthal Fashion Week

You may also like

1 comment

Blugi conici 31/05/2011 - 09:58

poate ajung si eu la acest festival. Voi trece prin Sibiu si voi incerca sa raman doua ore sa revad muzeul.

Reply

Lasă un răspuns