Home TimeOut Alege-ti povestea – proiect al teatrului InDArt

Alege-ti povestea – proiect al teatrului InDArt

by Maria Alexandrescu
446 views

Alege-ti povestea este un proiect cultural avand ca scop umplerea golului intre scena si public, cunoaşterea omului din spatele artei, susţinerea artistului la început de drum şi promovarea artei omului-artist. Indiferent că vorbim de teatru, muzică, dans, pictură, literatură sau design,
scenografie, culinar, vorbim de arta frumosului care se regăseşte în orice formă de manifestare. Este povestea fiecărui artist care îşi dăruieşte sufletul iubitorilor de frumos.

Cine ai fi tu fara povestea ta?
„Alege-ţi povestea” este şansa ta să te implici în promovarea artei, să cunoaşti modul de lucru al unui artist, să fii alături de el în momentele de creaţie, să îi asculţi povestea la el acasă sau dincolo de scenă, unde artistul e doar un om.

Alege povestea unui artist, cunoaşte omul din spatele artei şi stai aproape de el, ajută-l cu o încurajare, cu un sfat, cu o oportunitate, dă-i o şansă.

Arta este a oamenilor şi trebuie să se întoarcă la oameni, la tine, la cel care dai valoare unui artist.

Iar acum concret despre proiectul teatrului InDArt.
Exista multe proiecte care sustin artistii. Ce aduce nou InDArt?

1. Cunoasterea artistului in spatiul lui intim de creatie, unde ii vom cunoastea povestea si vom afla de cand si de ce creeaza. Toate le vom aduna intr-un filmulet si le vom impartasi cu toti membrii #alegetipovestea

2. Vor adopta artistul si il vor sustine in proiectele sale prin implicarea activa de la idee pana la realizare, fie ca vorbim de o piesa de teatru, de un vernisaj de pictura sau fotografie, de o carte sau un concert. Si noi vom fi primii care vor cumpara arta artistului. Noi sau lucrurile noastre personale pot deveni parte din actul creator, de exemplu, o esarfa intr-opiesa de teatru, o pereche de pantofi la un concert, model intr-o sedinta foto pentru vernisaj, sau ideile, sfaturile, parerile pot prinde viata in
actul creator. Depinde de noi ce personaj alegem sa fim in povestea artistului.

3. Membrii alege-ti povestea asigura artistului promovarea prin toate mijloacele care le sunt la indemana, astfel, #alegetipovestea devine un spatiu virtual de promovare si recomandare a artistilor.

4. Membrii alege-ti povestea vor avea ocazia sa cunoasca omul de dupa cortina, asa cum e el cand nu e artist, cu bune, cu rele, intr-un spatiu neutru, la o petrecere sau la o plimbare prin parc.

5. Membrii alege-ti povestea vor beneficia de evenimente speciale unde implicarea lor va fi rasplatita. Partenerii si sponsorii care se vor alatura campaniei vor face ca petrecerile sa fie memorabile.
Data/ora: 1 decembrie 2013
Locatie: Club HangOver
Adresa: str Selimbar, nr.1

You may also like

Lasă un răspuns