Inca de la intrare, ambianta de taverna greceasca cu mese si scaune masive, matuite, muzica greceasca, te transporta in Corfu. Iar daca iti incepi pranzul cu celebrul Tzatziki sau cu un asorte de masline picante, senzatia ca te afli in Grecia va fi totala.
Festinul il poti incepe cu o supa de tar afumat – reteta bucatarului sef in timp ce decizi in ce fel doresti sa iti fie pregatit pestele: la gratar, prajit, in folie sau intr-o saramura cu legume proaspete.
Meniul este destul de variat, fie ca alegi barbuni, lup de mare, file de rechin sau de calcan la gratar, dorada regala sau pastravi, aceeasi senzatie o vei avea: ca te afli in lumea unde pestele se simte in farfuria ta mai bine ca in apa. In caz ca hotarasti sa incerci fructele de mare, vei avea ocazia sa alegi dintr-un meniu variat de delicatese exotice: caracatita, sepie, calamari, coada de homar servit cu un delicios sos de lamaie si vin, creveti scaldati in sos de unt si usturoi, cozze in sos de vin rosu – hai ca am trecut in lista aproape toata fauna Marii Mediterane- toate astea ar merge completate cu un pahar de vin alb din beciul tavernei.
Preturile sunt rezonabile, iar un meniu complet nu depaseste 70 RON.
Mai mult, saptamana aceasta Taverna Pescareasca “La Zavat” ofera vouchere cu o valoare de 70 RON care pot fi cumparate pe webite-ul de cumparare colectiva www.e-redus.ro la un pret de 42 RON, adica cu o reducere de 40%. Oferta va fi valabila doar pana miercuri, 18 august, iar voucherele sunt valabile in perioada 19.08.2010 – 18.09.2010.
Taverna Pescareasca “La Zavat”
0766.526.791
0766.526.792
2 comments
Mi-a placut macarea, dar servirea a fost proasta. Restaurantul era plin si era o singura persoana (probabil patronul plictisit) care servea.
Ba pardon, peste congelat, servire din an in Paste si pana la Calendele grecesti.
3 corabii de artizanat, 2 scoici lacuite, muzica greceasca din 2 boxe de pe vremea lui Gorbaciov, o plasma de prost-gust la parter… aparatele de poker mecanic mai lipseau.
Kitch. Inca unul.