Home EatOut Restaurant-bistro Paparazzi

Restaurant-bistro Paparazzi

by Amira Pretorian
439 views

Pe aviatorilor, restaurantul-bistro Paparazzi se arata interesant ca denumire, ambient si mancaruri din gama internationala, cu iz nouveau. Totul e intr-o nuanta de creme, cu fotografii vintage intr-o lumina discreta si-o muzica relaxanta. Servirea nu e cea mai profesionista in restaurant-bistro Paparazzi, dar macar e amabila si zambitoare. De fapt, dintre toate, numai servirea cadreaza cu denumirea de bistro, restul virand mai degraba spre un restaurant clasic, inclusiv preturile, care numai de bistro nu sunt. 🙂
Tigaia cu creveti mi-a placut, desi e usor subdimensionata fata de valoarea ei. Supele sunt misto. Deserturile sunt bune, preturile mari, lumea fericita.

Restaurant Paparazzi

B-dul Aviatorilor nr. 31
021-222 64 22
0788-958127
www.paparazzi-bistro.ro

You may also like

1 comment

Anonim 09/05/2011 - 21:03

Sa nu cumva sa faceti gresala sa mergeti la Paparazzi Bistro ! In primul rand nu se deranjeaza sa raspunda la telefon pentru a face rezervare, iar nr de mobil este gresit ! Daca mergi fara rezervare, nut e primesc ! Servirea este extrem de proasta iar chelnerii infumurati si neseriosi. Nu am avut parte de o serivire atat de proasta pana acum !

Reply

Lasă un răspuns