Home EatOut Programul Restaurantului Elisabeta în luna decembrie

Programul Restaurantului Elisabeta în luna decembrie

by Olivier Herescu
74 views

Luna decembrie vine cu două avanpremiere la Restaurant Elisabeta, alături de alte comedii și spectacole cu muzică live, care vor aduce mai aproape spiritul Crăciunului.

Marți, 5 decembrie, va avea loc avanpremiera comediei “Înmormântare All-Inclusive”, în regia lui Vlad Ianuș, care îi aduce împreună pe aceeași scenă pe Raluca Ghervan, Mădălina Borș, Dorin Enache și Vlad Ianuș.
Cea de-a doua avanpremieră va avea loc miercuri, 13 decembrie – “Artă”, în regia Ralucăi Ghervan. Cele două noi comedii explorează teme despre prietenie și iubire, în situații absurde și pline de umor.
Tot în luna decembrie, spectatorii pot urmări comedia “Soț de vânzare” (7 decembrie) și “Despărțiți din dragoste” (10 decembrie), ideale pentru cuplurile care vor să petreacă o seară în atmosfera romantică a restaurantului.

Cele două seri de muzică live vor aborda cântece machedonești pline de energie, alături de Steaua di Vreari (8 decembrie), respectiv compoziții de jazz și melodii specifice Crăciunului, în cadrul Swing it in December (9 decembrie).
Programul complet și biletele sunt disponibile pe www.restaurantelisabeta.ro

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.