Home TimeOut “De Gustibus” – gastronomie la Ginger

“De Gustibus” – gastronomie la Ginger

by Amira Pretorian
444 views

Seria de intalniri lunare, denumita “ De Gustibus…” , reuneste persoane pasionate de gastronomie, active in spatiu public si capabile sa promoveze evenimentele in scris.

Initiativa apartine managerilor restaurantului “ Ginger”, Cesar Filip si Doru Pencea, lui Radu Popovici, un pasionat de gastronomie asiatica, precum si lui Marian Timofti, un pasionat sommelier.

Ideile pe care le aduce in discutie aceasta serie de intruniri sunt:

vom dovedi ca bucataria este un act de cultura
ne vom imbogati experienta culinara si dieta studiind ingredientele care au aparut pe piata in ultimi ani
vom propune alternative mai moderne si mai sanatoase la metodele de gatit traditionale
vom analiza gastronomia si din punct de vedere al alaturarii bucatelor cu vinuri de calitate

Prima intalnire este prilejuita de “Ziua bucatarului” care se sarbatoreste pe data de 20 octombrie. Ea are loc la restaurantul “ Ginger”.

Tema propusa pentru aceasta intalnire este “Arome noi”, si va povesti cate ceva despre amestecuri de condimente prezente pe piata noastra de cativa ani si ramase, totusi, straine bucatariei de zi cu zi a romanilor: curry, 5 arome, herbes de Provence.

Restaurant Ginger

You may also like

Lasă un răspuns