Arta culinara este in stransa legatura cu arta erotica. Cum Kama Sutra apartine de India si reprezinta varful de lance al cunoscatorilor artei erotice, va inchipuiti de ce arome doesebite ai parte daca incerci bucataria indiana.
* * *
Niciunul dintre castigatorii concursului Haveli | 20-27 mai nu si-au revendicat premiul.
Ca urmare, Goingout.ro ofera VOUCHER-ul de 150 lei pentru o masa la Haveli, autorului celui mai bun comentariu ce va fi scris pe aceasta pagina, referitor la acest concurs, pana pe 6 iunie orele 10:00.
Lucia Ghita– PREMIU NEREVENDICAT in termen de 24 ore de la publicare
MIREA ANCA– PREMIU NEREVENDICAT in termen de 24 ore de la publicare
Dana Bratu – PREMIU NEREVENDICAT in termen de 24 ore de la publicare
<<Pai………as manca Mango Kulfi. De ce? Din multe, multe motive: imi place inghetata, imi place mango, e vara, e cald, prietena mea din New Delhi o lauda, eu sunt pofticioasa, asa ca………, indiferent ca ma veti chema voi sau voi veni singura la restaurantul vostru, cred ca a sosit momentul sa gust minunea dulce!!!>>
Alice-Emiliana Constantinescu – PREMIU NEREVENDICAT in termen de 24 ore de la publicare
<<Ma numesc Alice-Emiliana Constantinescu si va scriu in legatura cu concursul “Ce desert ai alege la Restaurant Haveli, si de ce?” .
Ca desert as alege „Mango Kulfi” (inghetata indiana), in primul rand, deoarece imi place sa simt aromele culinare ale altor tari.
Apoi, pentru ca este inghetata si…dupa cum stim cu totii, femeile se topesc dupa inghetata !
Si-n plus, banuiesc ca acest desert contine si mango (dupa denumire : ‘Mango Kulfi”) care-mi place tare mult!
Daca v-am convins e bine, pentru ca eu deja ,salivez’ dupa acest desert!!>>
.
Voucherul este nominal si netransmisibil.
In cazul in care castigatorul nu va revendica premiul in termen de 24 ore, printr-un e-mail trimis la concurs@goingout.ro (de pe adresa cu care a participat la concurs), vom face o noua tragere la sorti.
Nu uita sa ne trimiti si datele tale de contact: nume si adresa de e-mail.
(in cazul in care folosesti o adresa yahoo, e posibil ca mesajul prin care iti vom trimite voucher-ul, sa ajunga in folderul spam, asa ca trece concurs@goingout.ro in address book).
23 comments
In meniul http://www.haveli.ro sunt 8 feluri de orez. As alege Chicken biryani, un amestec de orez, pui si arome indiene, pentru ca as fi curioasa sa degust si alte arome.
Este un concurs deosebit de atractiv, mai ales intr-o perioada in care tot mai multe restaurante (spre ex. Quattro Stagioni), cafenele (Plack,) bistrouri, cofetarii (Violeta’s Vintage Kitchen ) sau mall-uri ofera o intreaga paleta de vouchere, constand in felurite abonamente la filme, la patinoar, insotite de inghetata, diverse juice-uri, cumparaturi in magazinele situate in cadrul complexului respectiv (spre ex., Mall Vitan, City Mall si Liberty Center/The Light Cinemas ….sirul exemplelor poate continua).
În ultimii ani, tot mai multe restaurante cu specific internaţional s-au deschis în Capitală (in prezent, exista aproximativ 50 de restaurante mari) şi în marile oraşe din ţară. Principalii jucători de pe piaţa restaurantelor sustin, insa, ca specificul romanesc rămane în continuare mai profitabil decat cel internaţional, bucătăria fiind mai puţin costisitoare, iar evantaiul de clienţi mult mai larg. Cele mai căutate sunt, de obicei, restaurantele italieneşti, greceşti, chinezeşti, arăbeşti, thailandeze, vietnameze sau japoneze. Cele mai sigure, din punct de vedere al profitabilităţii, răman cele situate în incinta hotelurilor de lux.Si sa nu uitam de restorantul Haveli care este un loc extraordinal cu mancaruri renumite.
In cadrul celor 4 restaurante cu specific indian, existente in capitala, “Barka Saffron”, “Karishma”, “Taj” si “Haveli” (fost “Tandoor”), ultimul citat se defineste, inca de la inceput, ca fiind unicul restaurant din Bucuresti cu adevarat tipic indian. Chiar daca nu este cel mai bun, se lauda ca este cel traditional, avand un sef pakistanez si un bucatar-sef indian.
În principiu, cei mai apreciaţi bucătari din Romania sunt expaţii, cei care aduc cu ei experienţă de lucru la nivel internaţional, adevarati bucatari « de clasa ».
Daca, in cazul primelor restaurante amintite, clienţii frecvenţi sunt reprezentati de oamenii de afaceri, de persoanele implicate în showbiz, de politicieni, de oameni cu bani, în general. ……..Restaurantul Haveli este o gazda ideala pentu intalniri romantice cu partenerul de viata, intalniri cu prietenii sau pentru reuniuni cu familia.
Preparatele din meniu sunt traditionale indiene, iar in cazul in care nu suntem obisnuiti cu specificul bucatariei lor, traducerile sunt disponibile, la fel, si recomandarile chelnerilor. Tot chelnerii sunt cei care ne atentioneaza cand felurile comandate sunt prea picante sau cand ar fi bine sa insotim mancarea cu o anume garnitura sau sos. Un must done: este ideal sa nu uitam de orez si de naan – painea traditionala indiana, care ne ajuta sa savuram chiar si cele mai picante carnuri si sosuri. De altfel, la inceputul mesei, ni se aduc si cele 3 sosuri tipice indiene – menta, ceapa rosie si iaurt.
Printre caracteristicile de baza ale ambientului pot fi enumerate – muzica relaxanta, decorurile traditionale, intimitatea, amabilitatea si extrema politete, servirea buna si prompta. Nu avem nici cea mai mica sansa sa ne facem nervi!
Arta culinara exista din cele mai vechi timpuri, bineinteles ca de-a lungul anilor a capatat mai multe forme, gusturi, denumiri. Bucataria Indiana este o arta o oaza de inspiratie, sanatate. Aromele, combinatiile de legume deliciose te fac sa te simti mirobolant in pielea ta, gustarile sunt extraordinare pentru silueta iar gustul pe masura.
Arta culinara este in stransa legatura cu arta erotica. Cum Kama Sutra apartine de India si reprezinta varful de lance al cunoscatorilor artei erotice, va inchipuiti de ce arome doesebite ai parte daca incerci bucataria indiana.
Arata frumos pe site, Haveli.
Doina, care zici tu ca e cel mai bun restaurant indian in bucuresti? Am impresia ca lucrezi in domeniu si pari o foarte buna cunoscatoare.
Haveli este un restaurant intim unde te duci daca vrei sa mananci intr-un ambient linistit si special. Pentru mine, a fost o experienta placuta, incepand de la decoratiunile specific indiene (pe pervazul geamului de langa mine era un mic bibelou care reprezenta un sir de elefantei, o minune! Am intrebat daca este de vanzare si am fost refuzata, off!), continuand cu servirea care a facut fata cu brio avalansei mele de intrebari si terminand cu mancarea care a corespuns pe deplin asteptarilor. Din pacate, desi intentionam sa comand chicken vindaloo (raspunsul cu care am castigat aici un concurs anterior), a trebuit sa renunt..pentru ca era cel mai picant :))
Multumesc, goingout pentru ca mi-ati facut cunostinta cu Haveli. Cred ca vom deveni prieteni.
Este un concurs deosebit de atractiv, mai ales intr-o perioada in care tot mai multe restaurante (spre ex. Quattro Stagioni), cafenele (Plack,) bistrouri, cofetarii (Violeta’s Vintage Kitchen ) sau mall-uri ofera o intreaga paleta de vouchere, constand in felurite abonamente la filme, la patinoar, insotite de inghetata, diverse juice-uri, cumparaturi in magazinele situate in cadrul complexului respectiv (spre ex., Mall Vitan, City Mall si Liberty Center/The Light Cinemas ….sirul exemplelor poate continua).
În ultimii ani, tot mai multe restaurante cu specific internaţional s-au deschis în Capitală (in prezent, exista aproximativ 50 de restaurante mari) şi în marile oraşe din ţară. Principalii jucători de pe piaţa restaurantelor sustin, insa, ca specificul romanesc rămane în continuare mai profitabil decat cel internaţional, bucătăria fiind mai puţin costisitoare, iar evantaiul de clienţi mult mai larg. Cele mai căutate sunt, de obicei, restaurantele italieneşti, greceşti, chinezeşti, arăbeşti, thailandeze, vietnameze sau japoneze. Cele mai sigure, din punct de vedere al profitabilităţii, răman cele situate în incinta hotelurilor de lux.
In cadrul celor 4 restaurante cu specific indian, existente in capitala, „Barka Saffron”, „Karishma”, „Taj” si „Haveli” (fost „Tandoor”), ultimul citat se defineste, inca de la inceput, ca fiind unicul restaurant din Bucuresti cu adevarat tipic indian. Chiar daca nu este cel mai bun, se lauda ca este cel traditional, avand un sef pakistanez si un bucatar-sef indian.
În principiu, cei mai apreciaţi bucătari din Romania sunt expaţii, cei care aduc cu ei experienţă de lucru la nivel internaţional, adevarati bucatari « de clasa ».
Daca, in cazul primelor restaurante amintite, clienţii frecvenţi sunt reprezentati de oamenii de afaceri, de persoanele implicate în showbiz, de politicieni, de oameni cu bani, în general. ……..Restaurantul Haveli este o gazda ideala pentu intalniri romantice cu partenerul de viata, intalniri cu prietenii sau pentru reuniuni cu familia.
Preparatele din meniu sunt traditionale indiene, iar in cazul in care nu suntem obisnuiti cu specificul bucatariei lor, traducerile sunt disponibile, la fel, si recomandarile chelnerilor. Tot chelnerii sunt cei care ne atentioneaza cand felurile comandate sunt prea picante sau cand ar fi bine sa insotim mancarea cu o anume garnitura sau sos. Un must done: este ideal sa nu uitam de orez si de naan – painea traditionala indiana, care ne ajuta sa savuram chiar si cele mai picante carnuri si sosuri. De altfel, la inceputul mesei, ni se aduc si cele 3 sosuri tipice indiene – menta, ceapa rosie si iaurt.
Printre caracteristicile de baza ale ambientului pot fi enumerate – muzica relaxanta, decorurile traditionale, intimitatea, amabilitatea si extrema politete, servirea buna si prompta. Nu avem nici cea mai mica sansa sa ne facem nervi!
Salutare oameni buni! Mancare indiana, romaneasca sau chinezeasca………..nu are importanta ……..gustoasa sa fie si daca se mai poate si sanatoasa……e perfect. Oricum prefer de o mie de ori slow food adica mancari traditionale oricat de nesanatos ar fi(afumat, prajit….etc) decat junk foodului care e mult mai nesanatos si monoton………..
cine stie ce mtive sau probleme or fi avut castigatorii de pana acum sa nu revendice premiul……..n-are mare legatura cu fidelitatea cum spunea cineva. E un concurs atragator prin faptul ca propune un premiu nou, inedit, exotic chiar fapt ptr care si particip……Pofta buna!
Imi place faptul ca promovati si arta culinara indiana. Trebuie sa invatam sa mancam, nu saorma la colt de strada. Cine mananca la un restaurant indian, traieste o adevarata experienta si apoi va fi interesat si de cultura lor.
Eu vreau sa va dau o reteta indiana delicioasa pentru ca imi place f mult mancarea indiana – Salata de ardei umpluti 2 ardei, 1 ceasca de iaurt proaspat si dens, 1 ceasca de castraveti rasi, 1 lingurita de ardei iuti verzi taiati, sare.
Leagati iaurtul intr-o batista de musolina. Agatati-l pentru a permite apei sa iese. Cand devine dens asezati-l intr-o forma. Stoarceti apa din castravete si adaugati iaurtul. Adaugati ardeii verzi si sarea. Impartiti fiecare ardei in doua si curatati, umpleti cu preparatul de iaurt si serviti rece.
De cand am vazut filmul ”Vagabondul milionar” sunt fascinata de India. Mi-as dori foarte mult sa mananc o mancare specifica indiana. De exemplu, Chapati = Este paine nedospita stil clatita, de obicei facuta dintr-o simpla compozitie din faina de cereale integrala si apa. Aluatul este intins in discuri subtiri si coapte pe gratar. Bucatile de chapati sunt rupte si folosite pentru a manca multe mancaruri din estul Indiei.
Ce sa spun. Daca as fi castigat eu premiul, va trimiteam un e-mail in secunda doi. Nu inteleg cum s-ar inscrie cineva la un concurs si sa nu verifice daca a castigat. Sa nu va schimbati regulamentul. Sunteti foarte corecti.
Imi pare bine ca aveti regula cu 24 de ore. Numai o persoana fidela site-ului http://www.goiongout.ro merita sa castige concursul. Eu accesez site-ul in fiecare zi cu speranta ca voi castiga si eu o cina la bucataria mea preferata, cea indiana.
CONCURSUL MI SE PARE O IDEE FOARTE BUNA. VA SCRIU DE FOARTE MULTA VREME. SPER SA CASTIG PENTRU A-MI INVITA SOTIA LA O BINEMERITATA CINA ROMANTICA MAI ALES DE LA ASA-ZISUL CONCEDIU AVUT IMPREUNA. SA VA POVESTESC. ULTIMA OARA S-A STRICAT MASINA UNDEVA IN CAMP; BINEINTELES UN CAMP PLIN DE GUNOAIE. ERA ORA CAFELEI, DECI TREBUIA BAUTA IN ORICE CONDITII, NU? THE SHOW MUST GO ON. ASA CA NE-AM FACUT UN FOC DIN VREASCURI GASITE PRIN TOATE GUNOAIELE, AM PUS O CUTIE DE BERE CAREIA I-AM TAIAT CAPACUL, AM FIERT CAFEAUA IN CUTIA DE BERE CU APA MINERALA, PT CA DE-ASTA AVEAM, FARA ZAHAR SI AM BAUT CAFEAUA INTR-UN DECOR MIRIFIC – LA MAMA NAIBII IN CAMP, NU ERA TIPENIE DE OM, MASINI NICI ATAT NU TRECEAU, PASARELELE CANTAU, MUSTELE BAZAIAU … GUNOIUL DE PE CAMP. DAR CU TOATE ASTEA A FOST CEA MAI BUNA SI AROMATA CAFEA PE CARE AM BAUT-O IN VIATA MEA.
Nu am fost pana acum la Restaurantul Haveli, dar daca o sa am ocazia cu siguranta nu o sa ratez o inghetata indiana delicioasa 🙂
Stimate Domnule Sima Dumitru,
Va fac cunoscut pe aceasta cale, faptul ca peste 90% dintre aplicantii la concursurile Haveli sunt de sex feminin. Prin urmare este foarte mare probabilitatea ca tragerile la sorti (care presupun o cheie reprezentata de un numar arbitrar ales de sponsorii concursului) sa intoarca persoane de sex feminin.
Daca ati fi urmarit rezultatele de la concursul Tao Center, ati fi observat ca majoritatea castigatorilor au fost de sex masculin, probabil datorita faptului ca, la acel concurs, raportul de participare a fost invers.
Website-ul este elitist, dar nu pe considerente sexuale. 🙂
Am urmarit castigatorii afisati ai concursurilor de pe siteul GoingOut.ro si in special ale concursului Concurs restaurant Haveli si toti sunt de sex feminin. Incerc o explicatie posibila, ba chiar mai mult decat probabila, redactorele siteului sunt homofobe si au multe obligatii printre prietenele lor de multumit/rasplatit. Cele doua tendinte nu se exclud ci se completeaza nefericit pentru concurentii obisnuiti si in special barbati. Daca ar anunta cinstit ca siteul este elitist doar pentru femei si acelea doar din anturajul administratorelor siteului, nu ar fi nici o problema grava decat deontologica si de discriminare.
si cine a castigat?
concurs:As prefera mango kulfi deoarece ador inghetata.
La Haveli e mancare buna, mai ales fripturile si mai nou daca aveti chef de arabeasca mergeti la Haveli
Acest concurs este o idee foarte buna de popularizare a restaurantului. Felicitari!
La cat mai multe idei frumoase.