*
Rasfoieste meniul restaurantului unguresc Bistro Menuet, si alege-ti trei preparate preferate. (vezi www.bistromenuet.ro)
*
Scrie un comentariu cu raspunsul la intrebare, pe aceasta pagina, pana pe 9 mai, si poti deveni castigatorul unui voucher cu valoare de 150 lei, pentru o masa la Restaurant Bistro Menuet.
REGULAMENT CONCURS:
– Premiul va intra in posesia detinatorului celui mai votat comentariu de pe aceasta pagina.
– Comentariul va fi semnat, obligatoriu, cu numele complet (pe acel nume se va emite voucher).
– Comentariul va trebui sa raspunda corect intrebarii concursului, sau sa trateze subiectul cerut, dupa caz.
– Nu pot participa la concurs castigatorii unui concurs Goingout din ultimele 30 zile.
– Concursul se poate incheia oricand, in intervalul de desfasurare anuntat.
– Orice comentarii care nu trateaza intrebarea concursului, vor fi moderate, iar cei care adopta o atitudine sau limbaj ofensiv la adresa altor concurenti sau la adresa Goingout.ro, vor fi descalificati. (15.01.2009)
Anunta-ti prietenii, cheama-i sa te voteze! 😉
Jurizarea se va face pe 10 mai, iar castigatorul va fi afisat pe site.
GoingOut isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice concurent/comentariu care foloseste practici frauduloase de votare (automata, proxy etc) fara vreun anunt prealabil si fara nicio obligatie. Mai multe voturi de pe acelasi IP duc la descalificare, chiar daca sunt ale unor useri diferiti.
*
Voucherul este nominal si netransmisibil.
In cazul in care castigatorul nu va revendica premiul in termen de 24 ore, printr-un e-mail trimis la concurs@goingout.ro (de pe adresa cu care a participat la concurs), se va desemna castigator urmatorul clasat (in ordinea voturilor primite pe comentariu).
IMPORTANT! Fiti foarte atenti la datele de contact pe care le treceti in comentariu: nume real complet si adresa de e-mail (voucherul se va elibera pentru persoana cu numele trecut in comentariu). In cazul in care veti castiga, pentru a putea intra in posesia voucher, va trebui sa trimiteti un e-mail de revendicare a premiului, de la acea adresa.
(in cazul in care folosesti o adresa yahoo, e posibil ca mesajul prin care iti vom trimite voucher-ul, sa ajunga in folderul spam, asa ca trece concurs@goingout.ro in address book).
23 comments
1.Supă cremă de ciuperci + smantana
2.Ficat de gâscă pané sau grătar (cu rondele de ceapă, pe pat de mere)+ sos de afine
3.Şomloi (tradiţional) (pandişpan, cremă de vanilie, stafide, nucă, frişcă şi topping de ciocolată
1.Supă cremă de ciuperci + smantana
2.Ficat de gâscă pané sau grătar (cu rondele de ceapă, pe pat de mere)+ sos de afine
3.Şomloi (tradiţional) (pandişpan, cremă de vanilie, stafide, nucă, frişcă şi topping de ciocolată
Cele trei preparate preferate sunt:
1. Supă rece de vişine
Hideg megyleves tejszinhabbal
Cold sour cherry soup with whipped cream
2. Piept de pui umplut cu Camembert şi afine – pané
Bundázott csirkemell camemberttel és áfonyával töltve
Fried Chicken Breast stuffed with Camembert and cranberry
3. Şomloi (tradiţional) (pandişpan, cremă de vanilie, stafide, nucă, frişcă şi topping de ciocolată)
Somlói galuska Shomloi (sponge cake, vanilla cream, nuts, raisins, whipped cream and chocolate topping)
1. salata de pui ” Lugas ”
2. strapacica
3. somloi
1.Supă cremă de ciuperci
2.Ficat de gâscă pané sau grătar (cu rondele de ceapă, pe pat de mere)
3. Şomloi (tradiţional) (pandişpan, cremă de vanilie, stafide, nucă, frişcă şi topping de ciocolată)
Iata cele trei preparate preferate:
1. Muschiulet de vita Argentina
2. Gulas de vita cu galusti
3. Somloi (traditional)
Preparatele mele preferate sunt:
1.Somon marinat (cu lămâie, pe pat de salată iceberg şi sos tartar)
2.Piept de pui „Óvári” (gratinat cu şuncă, ciuperci, bacon şi caşcaval)
3.Şomloi (tradiţional) (pandişpan, cremă de vanilie, stafide, nucă, frişcă şi topping de ciocolată)
AHAHAHHAHAHHAHAHHAHHHAHA
aiurea… razi ca boul, oricum maine vei fi descalificat si tu si astialaltii 4-5 care au fraudat la concursul asta
Ca sa vezi domne nu mai poti rade nici cu prietenii.
AIUREA dai dovada de lipsa totala de educatie
am inteles de la inceput ca te cunosti cu respectivul si stiu si de ce ai ras. pentru ca l-ai facut la voturi, ai fost mai bun ca el in schimbarea ip.ului. asa e cand ai experienta si dexteritate pe acest site. chiar nu inteleg de ce te-au desemnat castigator cand s-a vazut clar ca ai fraudat, ma rog…………….
nu descalifica ,stati calmi si dati cu dinamic ca merge :)))
N-a folosit dinamic, linistiti-va!
Am descalificat, atunci cand a fost cazul.
Castigator!
1.Supă cremă de ciuperci
2.Ficat de gâscă pané sau grătar (cu rondele de ceapă, pe pat de mere)
3. Şomloi (tradiţional) (pandişpan, cremă de vanilie, stafide, nucă, frişcă şi topping de ciocolată)
1. Somon marinat (cu lămâie, pe pat de salată iceberg şi sos tartar)
2. Filé de porc „Hunyadi” (rulou umplut cu şuncă de Praga, caşcaval, rulat în bacon afumat)
3. Cupă de ananas cu frişcă şi topping de ciocolată
1- Ciuperci umplute cu caşcaval, pané
Sajttal töltött gombafejek
2- Supă de varză acră „Korhely” cu afumătură „Korhely”
3 -Strapacica (specialitate găluşti cu brânză de burduf, jumări, mărar şi smântână
1. Tocăniţă de oaie
Birka pörkölt
Hungarian Stew of Lamb
2. Paprikaş de pui
Paprikás csirke
Chicken Paprika
3.Păstrăv prăjit (întreg)
Sült pisztráng (egész)
Roast Trout (whole)
bafta
1.Steak de somon la grătar
2.Paprikaş de pui
3.Piuré de castane cu frişcă
1. Cotlet de porc à la „Gönci” (la grătar servit în „letcho” cu cârnaţi ungureşti)
2. Strapacica (specialitate găluşti cu brânză de burduf, jumări, mărar şi smântână)
3. Şomloi (tradiţional) (pandişpan, cremă de vanilie, stafide, nucă, frişcă şi topping de ciocolată)
1. Somon marinat (cu lămâie, pe pat de salată iceberg şi sos tartar)
2. Filé de porc „Hunyadi” (rulou umplut cu şuncă de Praga, caşcaval, rulat în bacon afumat)
3. Cupă de ananas cu frişcă şi topping de ciocolată
1.Cammembert pané cu măr şi afine
2.Piept de pui umplut cu ficăţei de pasăre şi ciuperci în sos
3.Clătite „Gundel” (cu cremă de nucă şi topping de ciocolată)
Iata cele trei preparate preferate:
1. Muschiulet de vita Argentina
2. Gulas de vita cu galusti
3. Somloi (traditional)