Home EatOut Bucate Unicate – Sweet & Sour Dishes made in China – la Cafepedia

Bucate Unicate – Sweet & Sour Dishes made in China – la Cafepedia

by Amira Pretorian
687 views

Miercuri, 26 martie, va pregatim preparate chinezesti speciale: Bucate Unicate – Sweet & Sour Dishes made in China

Unii spun ca ideea de „dulce-acrisor” vine din provincia chineza Hunan, desi sosul folosit in aceasta zona in ziua de azi nu seamana cu ceea ce majoritatea oamenilor ar considera a fi asa. In ziua de azi, chinezii obisnuiesc sa marineze carnea intr-un sos dulce acrisor si il folosesc mai putin in gatitul propriu zis. Acest stil este popular in randul chinezilor, dand un gust deosebit carnurilor. Spre exemplu – chili si soia pentru creveti si otet si usturoi pentru gasca sau rata. Exista, totusi, unele feluri de mancare, cum ar fi carnea de porc, in care carnea este gatita, iar apoi se adauga un sos in wok inainte de servire. In China, in mod traditional, sosurile sunt fabricate dintr-un amestec de zahar sau de miere cu un lichid acru, cum ar fi otetul de orez, sosul de soia si diverse condimente, cum ar fi ghimbir si cuisoare. Uneori, se foloseste si pasta de tomate, dar acest lucru este rar intalnit si doar in partea de vest a tarii.

Bufetul va fi unul de tip bufet suedez cu minim 8 feluri de mancare (aperitive, feluri principale, si desert) si un welcome drink la un pret unic: 60 lei.

china4

Nimeni nu pleaca fara sa deguste toate preparatele!

Nu uitati de tombola cu premii oferite de partenerul nostru Bazarul cu Mirodenii !

Locurile sunt limitate asa ca va rugam sa faceti rezervare la 0721 102 101.

You may also like

Lasă un răspuns